Zıpkınla ilk balık avım. - Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçının Açılış Sayfası "Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu" na Hoşgeldiniz.. Forumun Tüm Özelliklerinden Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz..
Kullanıcı ismi
Şifreniz

Zıpkınla ilk balık avım.

Zıpkınla Balık Avı ve Teknikleri

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Zıpkınla ilk balık avım.
Konudaki Cevap Sayısı
29
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
1791

Seçenekler
12.08.10, 11:49   #1
osmanaltunel

Dostumuz

osmanaltunel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
6

Arkadaşlar ben aslında hepinizin bildiği gibi tatlısu da amatör olta balıkçılığı yapan biriyim fakat yaklaşık 8 aydır Yalova’nın Çınarcık ve Esenköy bölgesinde iş icabı bulunmaktayım deniz balığını yakalamaktan hiç anlamadığım için olta ile hiç balık yakalayamadım bende baktım böyle olmayacak bolda balık var zıpkını deneyeyim dedim ve ona merak sardım belkide kolayıma öyle geldi bir zıpkın alayım dedim ama ne alacağımı bilemediğim için bu işten anlayan bir arkadaşıma danıştım oda sağolsun öyle bir zıpkın verdiki bir metreden balığa zıpkın atıyorum bırak balık vurmayı balığı sadece iteklemekle kalıyor başka hareket yok.
Böyle oluncada tabii bende çıldırmaya başladım o kadar balık var fakat ben de icraat yok dedim bu böyle olmayacak ulaşabildiğim bir internet kafeden zıpkın kullanıcılarının yazılarını okudum ve ne almam gerektiğini gördüm ve hemen gemiye binerek geçtim İstanbul’a Karaköyde girdim bir zıpkın satan yere ve istediğim zıpkını alarak Yalova Çınarcık a geldim ilk gün avlanamadım çünki çok dalga vardı görüş mesafesi 20 Cm. idi ertesi gün yani 10.08.2010 tarihinde ilk denememi yaptım ve karşıma 4 adet balık çıktı en büyüğüne nişanladım ve tetiği çektim acemi şansı buya karşıma çıkan 4 balıktan 2 si şişe geçmişti herhalde şans dedikleri buydu bundan sonrada dalmaya devam edeceğim sanırım, bu av çok hoşuma gitti.
Yer : Yalova – Çınarcık
Derinlik : Çok değil ama şimdilik 2 – 4 metrede şansımı deniyorum başlangıç için bu yeter diye düşünüyorum.
Balık cinsi : Dedimya deniz balığıyla pek aram yok ama bölgedekilerin dediğine göre Kum Kefali imiş bu balıklar.
İşte avımın resimleri arkadaşlar.

Arkadaşlar Resimler için bir not düşmüştüm ama medatör arkadaşlar sayfayı düzenlerken o yazıyı dikkate almamışlar anlaşılan tekrardan yazayım.
En alttaki resim benim makine ile çekilmiştir anlaşılan pil zayıflamış ve tarih ile saat geri kalmış bunu yeni farkettim asıl tarih yazımda belittiğim tarihtir bunun için sizden özür dilerim en kısa zamanda pili değiştireceğim yanlış anlaşılmalar olmasın diye.

OSMAN ALTUNEL
1965
ANKARA / GÖLBAŞI

Konu Mesa tarafından (12.08.10 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir..
osmanaltunel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
Reklam Alanı
12.08.10, 12:04   #2
Bozok

Kıdemli Dostumuz

Bozok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
155

Sigarayı bıraktıktan sonra benim de göbek yavaş yavaş çıkmaya başladı. Daha fazla göbek yapmadan bende mi zıpkına başlasam, ne yapsam.

Bozok İnanç Kutlu

1973

Kumluca/Antalya

Bozok isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
12.08.10, 12:10   #3
osmanaltunel

Dostumuz

Konu Sayısı
6

Alıntı:
grafiker07´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sigarayı bıraktıktan sonra benim de göbek yavaş yavaş çıkmaya başladı. Daha fazla göbek yapmadan bende mi zıpkına başlasam, ne yapsam.

Tavsiye ederim göbek dalmaya mani değil lafın bana ama ben anlamamış gibi yapayım.

OSMAN ALTUNEL
1965
ANKARA / GÖLBAŞI
osmanaltunel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
12.08.10, 12:19   #4
Bozok

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
155

Alıntı:
osmanaltunel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tavsiye ederim göbek dalmaya mani değil lafın bana ama ben anlamamış gibi yapayım.
Osman abi amacım seni üzmek değil, kırmak hiç değil. Latife yapmak istemiştim, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Ama gerçekten bende göbeklenmeye başladım, nedense sadece göbekten kilo alıyorum.

Bozok İnanç Kutlu

1973

Kumluca/Antalya

Bozok isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
12.08.10, 12:23   #5
osmanaltunel

Dostumuz

Konu Sayısı
6

Alıntı:
grafiker07´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Osman abi amacım seni üzmek değil, kırmak hiç değil. Latife yapmak istemiştim, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Ama gerçekten bende göbeklenmeye başladım, nedense sadece göbekten kilo alıyorum.
Hayır yanlış anlaşılmadın latifeye latife ile karşılık verdim sadece.Burası dostluk yeri art niyet aklımdan bile geçmedi.

OSMAN ALTUNEL
1965
ANKARA / GÖLBAŞI
12.08.10, 12:28   #6
Bozok

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
155

Alıntı:
osmanaltunel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır yanlış anlaşılmadın latifeye latife ile karşılık verdim sadece.Burası dostluk yeri art niyet aklımdan bile geçmedi.

Bozok İnanç Kutlu

1973

Kumluca/Antalya

12.08.10, 12:41   #7
ik35

Kıdemli Dostumuz

ik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
254

hayırdır göbekliler
bu arada kefaller güzelmiş ellerinize sağlık

İbrahim kundak
İzmir
1968
A Rh(+)
ASOBDER
ik35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
12.08.10, 12:43   #8
CanDost

Yönetim

CanDost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
266

Zıpkınla ilk balık avım - Osman Altunel

Başlığı ve konuyu açanı birleştirmeye çalıştım...

Uymuyor bir türlü

Ne işin var sualtında Osman abim, uzman olduğun sular sana yakışıyor vallahi

Can Düzyatan
1972 - İzmir

CanDost isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
12.08.10, 15:14   #9
osmanaltunel

Dostumuz

Konu Sayısı
6

Alıntı:
Candost´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zıpkınla ilk balık avım - Osman Altunel

Başlığı ve konuyu açanı birleştirmeye çalıştım...

Uymuyor bir türlü

Ne işin var sualtında Osman abim, uzman olduğun sular sana yakışıyor vallahi
Can kardeşim 8 aydır deniz kıyısında yaşayıpta bir anım olmadan ayrılmak işime gelmedi birde şansımı alanımın dışında deneyeyim dedim hepsi bu.
Yakışmamışmı?

OSMAN ALTUNEL
1965
ANKARA / GÖLBAŞI
12.08.10, 16:39   #10
ozy

Kıdemli Dostumuz

ozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
20

Tebrikler. Suyun altı üstünden daha güzel. Ben bunu keşfettim. Kefaller güzel Afiyet olsun. RAsgele

Ozan DAĞLI/1971
Z.Burnu/İstanbul
ozy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla