Shımano - Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçının Açılış Sayfası "Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu" na Hoşgeldiniz.. Forumun Tüm Özelliklerinden Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz..
Kullanıcı ismi
Şifreniz

Shımano

Makine ve Çıkrıklar

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Shımano
Konudaki Cevap Sayısı
11
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
840

Seçenekler
30.01.12, 17:41   #1
Darben72

Yeni Dostumuz

Darben72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
5
Shımano

Değerli arkadaşlarım, 2 hafta önce Shimano Nexave 3000SFC makina sahibi oldum. anlaşılacağı üzere spin için kullanmak niyetindeyim. Lakin bu makinayı google'da arattırdığımda herhangibir yorum bulamıyorum. Gerçi kötü yorum olsa bile almış oldum bir kere. Tercih etmemdeki tek sebep Bu markanın inanılmaz şekilde övülmesi vede sanırım bu versiyonun yeni olması. Siz değerli dostlarımdan bilgi sahibi olan varsa paylaşmasını rica edeceğim..
Not: Kamış olarakta OKUMA V system 2,40 10-40 gr edindim.

Mustafa D.BENZER 1972 Pitane
Darben72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
Reklam Alanı
30.01.12, 17:49   #2
Serdar

Moderatör

Serdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
60

Ben çok fazla anlamam eminim ustalar cevap verecektir ama şunu dilerim; umarım tebliğe uygun bereketli avları olur.

Serdar

1980 B Rh +

Adana - Osmaniye

Doğu Akdeniz Kıyıları
Serdar isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
30.01.12, 18:49   #3
hakan1453

Kıdemli Dostumuz

hakan1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
3

alınmış alınmıştır güle güle kullan mükemmel değil kötü de değil... kafandaki soru işareti eğer ben bu makineyle kaç kilo balık çekerim düşünçesiyse bu sana kalmış ben uzun süre kullanmak istiyorum diyosan bu da sana kalmış sonuç olarak iyi bir makine almışın her daim rast gelir inşallah..

HAKAN AYDIN
1975

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
hakan1453 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
31.01.12, 13:23   #4
erhank

Dostumuz

erhank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
0

isini fazlasıyla gorur iyi makina ..yalnız 1500 tl ye de makina oldugunu dusunursek aynı siklette degiller tabii. shimano en altın 2-3 class ustu iyidir iyi..

Erhan

1977

İstanbul
erhank isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
31.01.12, 16:22   #5
MUSTAFA KAYA

Dostumuz

MUSTAFA KAYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
14

Ben de 40 lığını aldım yeniyurtdışından. daha deneme fırsatım olmadı ama kullanan arkadaşlar var çok menunlar. Benimde menun kalacağımı sanıyorum. hayırlı olsun.

Mustafa Kaya
1970-Trabzon
Bilgi, sınırı olmayan bir denizdir. Bilgi dileyense denizlere dalan bir dalgictir (Mevlana)
MUSTAFA KAYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
31.01.12, 19:49   #6
ergun35

Dostumuz

ergun35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
3

abicim bu modelin 4000 olanını 5 senedir kullanıyorum balıktan geldimmi bonyoda benle beraber yıkanır bir şeklilde kullanıyorum.arkadaşlarım bunun üzerine fiatı pahalı diye ucuz markalardan yeniden yeniden aldılar, mükemmel bir makina yolda bırakmaz spin içinde 3000 lik tercih ettiğin içinde en doğrusunu yapmışsın güle güle kullan ..

Ergun KESİKBURUN

Buca/İZMİR

1962

0 RH +

ergun35 isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
31.01.12, 20:43   #7
tamer-av

Yeni Dostumuz

tamer-av - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
0

ben bu makinanın aynısını kullanıyorum70-80 cm arası turnalar aldım hiçte zorlanmadım fakat kalama ayarını çok sıkı tutma derim azıcık gevşek olmasında fayda var derim.Bu durum makinanın ömrü açısından çok önemli kardeşim.Denizden geldikten sonra tatlı su ile mutlaka yıkamalısın.Kamış olarakta 2.70m olsa daha iyi olurdu uzaga atma açısından daha rahat oluyor.
Yinede güle güle kullan hayırlı olsun ,RASGELE...

Tamer

1965

Balıkesir
tamer-av isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
31.01.12, 23:00   #8
furunotr

Dostumuz

furunotr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
5

Shimano'nun giriş seviyesi modellerinden olmasına rağmen piyasada bulunabilecek pekçok makinadan daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim; tabii anılan markanın üst düzey ürünleriyle de kıyaslamamak gerekiyor...

Her avdan sonra makinayı nemli bir bezle silip misina sarım klavuzunu bir tornavida yardımı ile gevşetip veya tamamen sökerek varsa toz-kir v.s. yabancı maddeleri temizleyip uygun efsafta bir yağ ile yağlama suretiyle ve sezon sonu da dişli ve gerekli yerleri yine uygun efsafta bir yağ ile yağlamak suretiyle yıllarca ve sorunsuzca kullanabileceğinizi düşünüyorum...

Bol trofeli avlarda kullanmak nasip olsun...

Modelleri karıştırmışım; sorun bu modelde olmadığı için sildim...

Haluk
1961
Istanbul/Üsküdar
furunotr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
01.02.12, 00:58   #9
escape699

Yeni Dostumuz

escape699 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
6

Yeni spin takımınız hayırlı olsun.
Makina seçimi konusunda kötü bir izlenim bende duymadım. sfc modelleri bu iş için uygun oldugu söylenmekte.Shimao almış oldugunuz nexave modelide alt segment ürünlerinden olsada işinizi fazlsıyla görecektir.
Bol trofeli günler dilerim.

Bahadir Kilınc
İzmir/ 1972
escape699 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
01.02.12, 12:31   #10
Darben72

Yeni Dostumuz

Darben72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
5

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim...

Mustafa D.BENZER 1972 Pitane
Darben72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla