Sarı kağıdı olanlar - Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçının Açılış Sayfası "Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu" na Hoşgeldiniz.. Forumun Tüm Özelliklerinden Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz..
Kullanıcı ismi
Şifreniz

Sarı kağıdı olanlar

2012 İçin Öneri ve görüşler.. ( 2/2 Numaralı Tebliğ için)

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Sarı kağıdı olanlar
Konudaki Cevap Sayısı
44
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
1284

Seçenekler
17.11.11, 23:35   #1
borwekci

Kıdemli Dostumuz

borwekci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
45
Question Sarı kağıdı olanlar

Arkadaşlar sarı kağıdı olanların vizeleri bittiği tarihten itibaren yeni yönetmeliğe göre bu kağıdın vizesini yaptırabilmek için balıkçı kooparatiflerine üye olmak zorunluluğu getirildiğinden bahsediliyor finike balıkçı kooparatif başkanlığından bu konu hakkında fikir sahibi olanlar varmı

kooparatiflere üye olmak cok buyuk meblağlar gerektiriyor

yücel
1971

finike
borwekci isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
Reklam Alanı
17.11.11, 23:50   #2
balıkavcısı

Banned

balıkavcısı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
10

Sarı kağıt mesleki sertifikadır. Bağkulu olmayı zorunlu kılar. İlk çıkarmada çıraklık eğitimi bağbından direk verirler ilk uzatmada kooperatif üyelik isterlerç Yanlış bilmiyorsam olay böyle.

Amatöre balıkçıya beyaz daha çok yalışır
balıkavcısı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
18.11.11, 00:03   #3
borwekci

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
45

Alıntı:
balıkavcısı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sarı kağıt mesleki sertifikadır. Bağkulu olmayı zorunlu kılar. İlk çıkarmada çıraklık eğitimi bağbından direk verirler ilk uzatmada kooperatif üyelik isterlerç Yanlış bilmiyorsam olay böyle.

Amatöre balıkçıya beyaz daha çok yalışır
bağkur zorunluluğu yok bildiğim kadarı ıle
bende her ikiside var
ben genlede ticari teknelerde hafta sonları teknede sabahlarız keyfimizi yaparız şimdi bu keyife limon sıkacaklar

yücel
1971

finike
borwekci isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
18.11.11, 00:12   #4
balıkavcısı

Banned

Konu Sayısı
10

Alıntı:
borwekci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bağkur zorunluluğu yok bildiğim kadarı ıle
bende her ikiside var
ben genlede ticari teknelerde hafta sonları teknede sabahlarız keyfimizi yaparız şimdi bu keyife limon sıkacaklar

Yücel bey Ticari tekneler yerine amatör org. sürekli yapılan tekneler olsa.

Bir makalede okumuştum, Devlet gün gelir sarı kağıt olanlardan biraz mangır ister gibime geliyor. Kooperatif üyeliği alanlar duydum. Gelişmeleri buradan takip ederiz.
balıkavcısı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
18.11.11, 00:13   #5
kılıç

Yönetim

kılıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
46

Sarı kağıdımın süresi doldu yenilemek istedim önümüzdeki sene yürürlükten kalkacağını söylediler...

Cem KILIÇ 1972
A Rh(-)
Avcılar-İstanbul

kılıç isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
18.11.11, 00:21   #6
borwekci

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
45

Alıntı:
balıkavcısı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yücel bey Ticari tekneler yerine amatör org. sürekli yapılan tekneler olsa.

Bir makalede okumuştum, Devlet gün gelir sarı kağıt olanlardan biraz mangır ister gibime geliyor. Kooperatif üyeliği alanlar duydum. Gelişmeleri buradan takip ederiz.
amator org. derken ? anlamadım abim

Alıntı:
kılıç´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sarı kağıdımın süresi doldu yenilemek istedim önümüzdeki sene yürürlükten kalkacağını söylediler...
kalkacağını sanmıyorum ama yeni düzenlemeler olacağı kesin

yücel
1971

finike
18.11.11, 00:22   #7
deringuc

Moderatör

deringuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
57

belki bilmeyen arkadaşlarımız vardır; sarı kağıt şöyle bir şey..

bizim bir arkadaşa ait, belli olmasın diye ismi falan sansürledim..

Ömer Efe
1973 Mersin
deringuc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
18.11.11, 00:35   #8
balıkavcısı

Banned

Konu Sayısı
10

Alıntı:
borwekci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
amator org. derken ? anlamadım abim

kalkacağını sanmıyorum ama yeni düzenlemeler olacağı kesin
Ticari ( turistik değil ) balıkçı teknesinde amatörce balıkçılığa mahkum edilmeyi anlamıyorum. Amatör balıkçılık daha çok yol alması gerekir.

En başta tekneyi durduran sahil güvenliğe sarı kağıt göstermek düpedüz yalanla eş anlamlı. Kanun koyucunun bildiği bir şey vardır.

Hemen aklıma geldi ticari tekne battığında o sarı kağıtlı tekne çalışanı diye tazminata hak kazanır mıü bence kazanır.
18.11.11, 00:46   #9
borwekci

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
45

Ticari ( turistik değil ) balıkçı teknesinde amatörce balıkçılığa mahkum edilmeyi anlamıyorum. Amatör balıkçılık daha çok yol alması gerekir.
haklısın abim, biz daha kendi aramızda tartışa duralım ve birbirimizi kelime oyunları ıle kandıralım yaptığımız av yasal diye sonrada, yabancı videolara bakalım adamlarda balık var diye 5-7 kıloluk cupra yakalıyorlar diye hayıflanalım, adamlarda mercanın boy limiti 27 cm ben daha tezgahta 27 cmlik mercan görmedim
önce biz kendimizi düzeltelim ve yakaladığımız balıkları neslini kurutmayacak şekilde avlayalım gerekırsede geri salma bilincini içimize yerleştirmeye başlayalım.
En başta tekneyi durduran sahil güvenliğe sarı kağıt göstermek düpedüz yalanla eş anlamlı. Kanun koyucunun bildiği bir şey vardır.
vardır bir bildikleri yada bunu araba kullanma ehliyeti gibi görelim bence bu tür uygulama dogru
Hemen aklıma geldi ticari tekne battığında o sarı kağıtlı tekne çalışanı diye tazminata hak kazanır mıü bence kazanır
tekne sahibinin bir güvencesi yokki sarı kağıtlı çalışanın olsun
büyük tekneler hariç

yücel
1971

finike
18.11.11, 09:02   #10
turgay izmirli

Kıdemli Dostumuz

turgay izmirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
4

selam benim duyuşuma göre süresi dolupta tekrar çıkartmaya gittiğin zaman aylık 100 tl aidat ücreti talep ediliyormuş

Turgay

1971

İzmir
turgay izmirli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla