Merhaba,Tekne için yardım istiyorum - Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçının Açılış Sayfası "Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu" na Hoşgeldiniz.. Forumun Tüm Özelliklerinden Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz..
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Geri git   Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu > EKİPMANLAR > Tekneler

Merhaba,Tekne için yardım istiyorum

Tekneler

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
7
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
622

Seçenekler
05.02.12, 22:35   #1
Doğa

Yeni Dostumuz

Doğa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
1

Siteye yeni katıldım.balıkçı dostlara merheba.yeni 5.20 fisherman tekne aldım.üzerine yarım kamarasını da yaptırıyorum.ancak krom tente konusunda yardımave ihtiyacım var.daha önce yaptırmış arkadaşlar varsa ve de yardımcı olurlarsa sevinirim.Şimdiden teşekürler.
Doğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
Reklam Alanı
06.02.12, 09:38   #2
Salih Reis

Dostumuz

Salih Reis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
16

Çiğli Ata Sanayi Sitesinde Kromcu Murat 0532 5844215 ben 2 sene önce aynı özelliklerdeki tekneme kromlarını ona yaptırmıştım.
Hayırlısı olsun

S.Günerergin 1966 - Bornova / İZMİR
Salih Reis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
06.02.12, 12:17   #3
yerli67

Yeni Dostumuz

yerli67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
0

Sitamize hoşgeldin.tekneniz hayırlı olsaun güle güle kullanın hayırlı avlar

MEHMET YERLİ
1938
Ege
yerli67 isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
06.02.12, 20:58   #4
Drseagull

Yeni Dostumuz

Drseagull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
1

Selam kardeşim , ayni tekne bende de var.Memnunum.Arka güvertede rahat avlanabilmeniz için , direkleri sabit olmayan , körük şeklinde , kamaranın üstüne , yani öne toplanan ve orta kısmı baş seviyesinin üstünde olan yani ayakta durduğunuzda başınıza deymeyen (fayton gibi) tente öneririm.Açtığınızda , bağlamaya bile gerek kalmıyor ama arka göşelere birer anele koyup bağlayabiliyorsunuz.Esas mesele önde toplanıp arka güvertede kamışınızı rahat gezdirebilmeniz , jigging yapabilmeniz , çaparinizi ıskarmozlarda boşaltabilmenizdir. tecrübeyle sabittir..Lütfen güveniniz..Saygılar..Sevgiler..Rastgelsin .

Sedat

1955

Çanakkale
Drseagull isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
06.02.12, 21:04   #5
ÖNCE3N

Kıdemli Dostumuz

ÖNCE3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
11

Aramıza hoş geldin, Teknenizde hayırlı olsun inşallah...

Şinasi KIZILAY

BURSA Tirilye

20.05.1966

AB RH +
ÖNCE3N isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
07.02.12, 00:17   #6
Hidalgo

Dostumuz

Hidalgo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
0

hayırlı olsun...

en iyi kişi kendinden çok ait olduğu toplumu düşünendir!

Kenan,1983,Antalya
Hidalgo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
07.02.12, 00:59   #7
adalı

Dostumuz

adalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
8

dostum hayırlı olsun benimde almayı düşündüğüm tekneden almışsın, bende bugün yarın almak istiyorum dıştan takma motormu yoksa içeriden çakma lombardinimi alsam bilmiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını beklerim ben sadece haftasonları kullanabilirim çalıştırmada sorun olmaması gerekiyor

Ender

İzmir

adalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
07.02.12, 21:26   #8
Doğa

Yeni Dostumuz

Doğa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
1

Öncelikle ilgin için teşekkür Sedat.Dostum Çok ilginç bir yöntem.eğer teknenin fotolarını paylaşırsan çok sevinirim.şimdiden teşekkür.(herkese iyi temennileri ve ilgileri icin teşekkür.)
Doğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla