İzmir ve Çevresi planlanan balık avı ve organizasyonları - Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçının Açılış Sayfası "Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu" na Hoşgeldiniz.. Forumun Tüm Özelliklerinden Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz..
Kullanıcı ismi
Şifreniz

İzmir ve Çevresi planlanan balık avı ve organizasyonları

Planlanan Organizasyonlar

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
241
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
5326

Seçenekler
07.04.11, 18:21   #1
Cenk Bayraktar

Kıdemli Dostumuz

Cenk Bayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
124

Bu başlığı İzmir ve çevresinde , kendi çapında balığa çıkmak isteyen dostlarımıza adıyorum.

Ufak bir ekip kurarak , 4 kişi 5 kişi yada daha fazla yada daha az, yapılacak yada planlanacak balık avı organizasyonları için konuşma ve görüş alma platformu olarak kullanabiliriz.

mesela bir hafta sonrası için balığa çıkmak isteyipte bunu dile getirmek isteyen arkadaşlarımıza sohbet yeri olabilir diye düşünüyorum.

Sevgili Löngöz Bülent abicim , bu konu benim geçmiş yıllarda gözbebeğimdi.

Uygun görülürse burdan devam edelim

Kısa Süreli planlar , buyrun ayarlayalım ve konuşalım.

Lütfen , Telefon no , tekne ismi vermeyelim , forum kurallarına uyalım

Cenk 1980 İzmir

"Ben lafa bakarım, laf mı diye... Sonra söyleyene bakarım adam mı diye."
Cenk Bayraktar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
Reklam Alanı
07.04.11, 18:25   #2
Cenk Bayraktar

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
124

Sevgili Bülent abicim nerdesin ? tam senlik konu hadi eski günlerin hatrına bekliyorum seni bu konuya

Cenk 1980 İzmir

Cenk Bayraktar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
07.04.11, 18:26   #3
ik35

Kıdemli Dostumuz

ik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
254

Alıntı:
Cenk Bayraktar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Bülent abicim nerdesin ? tam senlik konu hadi eski günlerin hatrına bekliyorum seni bu konuya
msn dedir

İbrahim kundak
İzmir
1968
A Rh(+)
ASOBDER
ik35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
07.04.11, 18:27   #4
Cenk Bayraktar

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
124

yok yok girmez fazla o

günlük takip et buraı bak ne şamata kopuyor , raytigimizde iyi olur hani bende söylemesi

Cenk 1980 İzmir

07.04.11, 18:29   #5
Çağlar

Kıdemli Dostumuz

Çağlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
52

ben geldim ee ne zaman gidiyoruz kazıklıya?

Çağlar UZUNER / 1981 / AYDIN
Çağlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
07.04.11, 18:30   #6
Cenk Bayraktar

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
124

Alıntı:
Çağlar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben geldim ee ne zaman gidiyoruz kazıklıya?
işte bekliyorum Bülent abi gelsinde anlatsın şöyle bir canımız çeksin , gerçi ben beter durumdayım ama ossun , dinlerim yinede

Cenk 1980 İzmir

07.04.11, 18:41   #7
Çağlar

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
52

Alıntı:
Cenk Bayraktar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
işte bekliyorum Bülent abi gelsinde anlatsın şöyle bir canımız çeksin , gerçi ben beter durumdayım ama ossun , dinlerim yinede
kıyamam kardeşime bu pazar didim parçalı bulutlu görünüyor 21 derece civarında sıcaklık var denizde güzel

Çağlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
07.04.11, 18:57   #8
löngöz

Üyeliği Durduruldu

löngöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
9

benimi çağırdınız arkadaşlar...
hemen konumuza geçelim..kazıklıda çoğumuzun tanıdığı Erhan Er arkadaşımızın 9.5 mt teknesi var ben kendisinle sadece yazıştım ,tanımam, telefonu var bende ,,10 kişi avlanabilir diyor,teknenin fiatı günlük 250 tl saat 4-5 gibi burada olmanız gerekir diyor ,facebookda sitesi var oradanda avlarını izliyebilirsiniz...
mercanlar iri gözüküyor,,çipura ve sargoz ,karagözde var ,,gitmeyi düşünürsek ,9-10 kişi birde münübüs tutulur,,,,gece 11.00 de yola çıkılır...ne dersiniz....
birde kuşadası dar boğaz var,,onu sonra açıklayayım....
löngöz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
07.04.11, 19:01   #9
Çağlar

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
52

Alıntı:
löngöz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
benimi çağırdınız arkadaşlar...
hemen konumuza geçelim..kazıklıda çoğumuzun tanıdığı Erhan Er arkadaşımızın 9.5 mt teknesi var ben kendisinle sadece yazıştım ,tanımam, telefonu var bende ,,10 kişi avlanabilir diyor,teknenin fiatı günlük 250 tl saat 4-5 gibi burada olmanız gerekir diyor ,facebookda sitesi var oradanda avlarını izliyebilirsiniz...
mercanlar iri gözüküyor,,çipura ve sargoz ,karagözde var ,,gitmeyi düşünürsek ,9-10 kişi birde münübüs tutulur,,,,gece 11.00 de yola çıkılır...ne dersiniz....
birde kuşadası dar boğaz var,,onu sonra açıklayayım....
erhan er için görüşü olanlar vardır ama benim tam bir bilgim yok duyduğum kadarıyla. dar boğaz avıda 14 günlük av oluyor bugün çıkılıyor ertisi gün akşam dönülüyor kuşadasından denizden seyehat 3 saat sürüyor

07.04.11, 19:08   #10
löngöz

Üyeliği Durduruldu

löngöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
9

Alıntı:
Çağlar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
erhan er için görüşü olanlar vardır ama benim tam bir bilgim yok duyduğum kadarıyla. dar boğaz avıda 14 günlük av oluyor bugün çıkılıyor ertisi gün akşam dönülüyor kuşadasından denizden seyehat 3 saat sürüyor
dar boğaz cumartesi ve pazar avı 2 gün,,tekne büyük 15 kişi lik yatma yerleride varmış teknenin fiatı 1250 tl( tur fiatı) balıklarda odun odun...yol 3 saat ,3 saatda dönüş....
12-14 kişi gitsek 150 tl yapar ,,şahsi masraflarımızla biraz fiatli olur ama değermi ,gitmedim ama anlatılanlara göre değer,,
anlatan arkadaşı Cenk tanır,,bizim emre 200 .....hatta geçen gün aradı sordu organizasyon varmı diye....
löngöz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla