Bel fıtığı - Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçının Açılış Sayfası "Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu" na Hoşgeldiniz.. Forumun Tüm Özelliklerinden Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz..
Kullanıcı ismi
Şifreniz

Bel fıtığı

Sağlık

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Bel fıtığı
Konudaki Cevap Sayısı
64
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
3262

Seçenekler
04.02.11, 00:15   #1
dejavus

Dostumuz

dejavus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
14
Bel fıtığı

Bir buçuk aydan beri süren bir bel ağrısı süreci yaşıyorum,süre dahilinde bir kere kilitlenme oldu belimde hiç hareket edemedim bir hafta boyunca sabah-akşam kas gevşetici ve ağrı kesici iğne kullandım.Bugün çektirdiğim mr sonucu bel fıtığı başlangıcı teşhisi kondu.Aynı dertten muzdarip arkadaşlar varsa bilgilerimizi paylaşalım.

ercan 1975 Aydın Nazilli arh+ Dünyayı güzellik kurtaracak bir insanı sevmekle başlayacak herşey
dejavus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
Reklam Alanı
04.02.11, 00:24   #2
kılıç

Yönetim

kılıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
46

İki sene ağrısını çektim dostum..
Doktor ameliyat dedi ama olmadım,bir ay boyunca suntanın üstünde yattım ve bol bol istirahat ettim ve ani hareketlerden kaçınıyorum.

Cem KILIÇ 1972
A Rh(-)
Avcılar-İstanbul

kılıç isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
04.02.11, 00:37   #3
dipkıbrısı

Dostumuz

dipkıbrısı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
18

Ercan Bey geçmiş olsun birkaç kez belimi zorladım acısını iyi bilirim hayat boyu dikkat etmeniz gerekiyo tekrar geçmiş olsun umarım kalıcı bir hasar kalmaz......

Özger - 1981 - Aydın - Sakarya - Diyarbakır
dipkıbrısı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
04.02.11, 00:44   #4
dost0909

Dostumuz

dost0909 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
5

Degerli hemşerim öncelikle geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.

A.Kadir Berrak

1963

Aydın / Nazilli
dost0909 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
04.02.11, 00:55   #5
Kulek Reis

Yönetim

Kulek Reis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
150

Bir spor merkezine gidiyorsunuz. merkezin doktoruna durumu açıyorsunuz.
Size önereceği aletlerde çalışıyorsunuz ve hergün ısıtılmış havuzda 1 saat yüzüyorsunuz. Bel kaslarınızı kuvvetlendiriyorsunuz. (gevşetmiyorsunuz)vücudunuzun ağırlığının yarısını bel kemiğinin üstünden kaldırıp geliştırdiğiniz kaslara bindirdiğinizde probleminiz bitiyor. Yoksa çoook çekersiniz . Geçmiş olsun.

H.Hüseyin Külek
1946-İstanbul-Ataköy-(A rh-)
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler

Kulek Reis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
04.02.11, 01:04   #6
dejavus

Dostumuz

dejavus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
14

Alıntı:
kılıç´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İki sene ağrısını çektim dostum..
Doktor ameliyat dedi ama olmadım,bir ay boyunca suntanın üstünde yattım ve bol bol istirahat ettim ve ani hareketlerden kaçınıyorum.
İki sene çok uzun bir süre,sanırım artık ben de hareketlerime dikkat edeceğim,
Alıntı:
dipkıbrısı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ercan Bey geçmiş olsun birkaç kez belimi zorladım acısını iyi bilirim hayat boyu dikkat etmeniz gerekiyo tekrar geçmiş olsun umarım kalıcı bir hasar kalmaz......
Sorma dostum,ben böyle bir şey yaşamamıştım,ne adım atabildim ne oturabildim,öyle kalakaldım.
Alıntı:
dost0909´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Degerli hemşerim öncelikle geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.
Teşekkür ederim,sağolun.
Alıntı:
Kulek Reis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir spor merkezine gidiyorsunuz. merkezin doktoruna durumu açıyorsunuz.
Size önereceği aletlerde çalışıyorsunuz ve hergün ısıtılmış havuzda 1 saat yüzüyorsunuz. Bel kaslarınızı kuvvetlendiriyorsunuz. (gevşetmiyorsunuz)vücudunuzun ağırlığının yarısını bel kemiğinin üstünden kaldırıp geliştırdiğiniz kaslara bindirdiğinizde probleminiz bitiyor. Yoksa çoook çekersiniz . Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim,bele binen yükü azaltmak için dediğiniz gibi spor yapmak gerekiyormuş,özellikle karın kaslarına ağırlık vermek gerekiyor sanırım.

ercan 1975 Aydın Nazilli arh+ Dünyayı güzellik kurtaracak bir insanı sevmekle başlayacak herşey
dejavus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
04.02.11, 02:12   #7
ayhanaydin

Dostumuz

ayhanaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
7

Öncelikle geçmiş olsun. Boyun fıtıkları için sabit fikirlilik, sırt ağrıları için aşırı sorumuluk duygusu, bel fıtıkarı için maddi sıkıntılar ve gelecek kaygısı sorumludur derler. Öncelikle ağrı kesici ve kas gevşetici ile ağrının giderilmesi, ardından da karın kaslarının güçlendirilmesi doğrudur. Ancak saydığım ağrıların tamamını çekmiş ve hepsinden kurtulmuş biri olarak ilk başta saydığım ve insanın duygusal yönünün fiziksel bölümünden ayrı olamayacağını da unutmamak gerekir. Geçmişler olsun, acil şifalar...

Ayhan Aydın
İzmir/Çamdibi
09/05/1966
ayhanaydin isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
04.02.11, 11:17   #8
Mufi

Kıdemli Dostumuz

Mufi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
446

acil şifalar dilerim ,
Doktorun tavsiyelirini dinle ve dışına çıkma, macera arama .bedenin kıymetini bil..o kadar (bende yaşadım zamanında)

Muvaffak İşmen
Emekli Bankacı
Ayrancılar-Torbalı-İzmir
Mufi isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
04.02.11, 11:35   #9
Mesa

Kıdemli Dostumuz

Mesa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
131

öncelikle Allahtan acil şifa dilerim
doktorunun verdiği egzersizleri aksatmadan uygulamalısın
ve bol bol yüzmelisin dostum
ama sakın ola çektirmek vede ovdurmak gibi çarelere başvurmayasın çok tehlikeliler felç olma riskin çok yüksek
tüm hareketlerine dikkat edeceksin, oturup, kalkmana, yatmana, bir şeyler kaldırmana, her şeye
kaslarını güçlendirerek bu dertten kurtulabilirsin

"TECRÜBE İSTEDİĞİNİZİ ELDE EDEMEDİĞİNİZDE KAZANDIKLARINIZDIR"
Mesa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
04.02.11, 11:42   #10
TTamer

Yeni Dostumuz

TTamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
1

Acil şifalar dilerim,sizin için en doğrusunu doktorunuzun söyleyeceği kesin.Denize düşem yılana sarılır misali bir arkadaşım belini çektirmişti.Maalesef daha kötü oldu.

Tamer

1966-İstanbul-Zeytinburnu
TTamer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
amatör balıkçılık, balık avcılıgı, balıkavı, balıkçılık, canlı ve cansız yemler, denizlerde balıkçılık, firdöndü, iç sularda balıkçılık, kurşun, misina ve iğneler, oltalar, şamandıra, tatlısu balıkları, zıpkınla avcılık

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler