Atatürk - Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçının Açılış Sayfası "Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu" na Hoşgeldiniz.. Forumun Tüm Özelliklerinden Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz..
Kullanıcı ismi
Şifreniz

Atatürk

Atatürk

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Atatürk
Konudaki Cevap Sayısı
31
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
683

Seçenekler
18.10.11, 23:18   #1
halitsnc48

Kıdemli Dostumuz

halitsnc48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
67
Post Atatürk

Karizma nedir?Duruş mu? Dokunuş mu? Konuşma mı? Yürüyüş mü? Asalet mi? Deha mı? Cesaret mi? Bakışlar mı?Birleşmiş Milletler toplantısındabirçok devlet büyüklerinin arasında nasılda kendini belli ediyor o karizma!
İşte örneklerin en güzeli..

Halit SINACI
1958 Bodrum

AÇILMAMIŞ KANATLARIN BÜYÜKLÜĞÜ BİLİNMEZ...!!

halitsnc48 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
Reklam Alanı
18.10.11, 23:55   #2
halitsnc48

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
67

Atatürk'e saygı

Halit SINACI
1958 Bodrum

halitsnc48 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
19.10.11, 00:07   #3
N@mık

Kıdemli Dostumuz

N@mık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
193

Yapılan en büyük hatadır

Yalan yanlış nasreddin hoca otobiyografisine dönen hayatı, demediklerin abartılarak yalanlaştırılması, yapmadıklarının abartılarak eklenmesi vs vs vs devletsel komunizmin yaşandığı o devirlerde bir propaganda olarak işe yarıyordu belki ama artık geri tepiyor.

Mustafa Kemal Atatürk, kel olsa ne ola? Bodur olsa ne ola? cılız olsa ne ola? Karizmatik olsa ne ola?

Dedim ya yapılan en büyük hatadır.?

Çocuklara sorduğuğunuzda ilk cevap; mavi gözleri sarı saçları ve karizması

Bu mudur gençlere anlattığımız Atatürk? Manken midir Atatürk? Model midir?

Azıcık akıllı olun

Azıcık vefalı olun

vakit tamam "seni terk ediyorum"
bütün alışkanlıklardan öteye
yorumsuz bir hayatı seçiyorum
doymadım inan, kanmadım sevgiye..

15 Safer-1390 Doğu Akdeniz
N@mık isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
19.10.11, 00:35   #4
halitsnc48

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
67

Biz çocuklarımıza sadece duruşunu anlatmıyoruz buraya bakıp bu sizi yanıltmasın ,devrimlerini anlatıyoruz bu ülke için yaptıklarını , koskoca yaşamını ortaya koymasını anlatıyoruz,yapabildiğimiz kadar fikirlerini savunuyor,yürüyebildiğimiz kadar onun yolunda ilerlemeye çalışıyoruz N@mık bey,

Halit SINACI
1958 Bodrum

19.10.11, 11:25   #5
reesh2003

Dostumuz

reesh2003 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
3

Alıntı:
N@mık´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yapılan en büyük hatadır

Yalan yanlış nasreddin hoca otobiyografisine dönen hayatı, demediklerin abartılarak yalanlaştırılması, yapmadıklarının abartılarak eklenmesi vs vs vs devletsel komunizmin yaşandığı o devirlerde bir propaganda olarak işe yarıyordu belki ama artık geri tepiyor.

Mustafa Kemal Atatürk, kel olsa ne ola? Bodur olsa ne ola? cılız olsa ne ola? Karizmatik olsa ne ola?

Azıcık akıllı olun

Azıcık vefalı olun

nedir abi hata olan hem de en büyük hata olan ..yapılan en büyük hata ne olursa olsun atatürk e yapılan herhangi bir övgüyü küçümsemektir..adam gayette karizmatik çıkmış o kadar başkanın arasında gerek duruşu gerek bakışıyla sivriltmiş kendini karizması olmasının ne sakıncası var

Reşat

1979

İzmir
reesh2003 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
19.10.11, 11:26   #6
reesh2003

Dostumuz

Konu Sayısı
3

bide akıllı olun yazmış tövbe tövbe aklı da senden alcak yaşı geçtik biz merak etme

Reşat

1979

İzmir
reesh2003 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
19.10.11, 11:44   #7
Bozok

Kıdemli Dostumuz

Bozok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
155

Alıntı:
N@mık´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yapılan en büyük hatadır

Azıcık akıllı olun

Azıcık vefalı olun

Yazma böyle şeyler N@mık, seni anlayan yok buralarda

Bozok İnanç Kutlu

1973

Kumluca/Antalya

Bozok isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
19.10.11, 11:47   #8
Bozok

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
155

Alıntı:
reesh2003´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bide akıllı olun yazmış tövbe tövbe aklı da senden alcak yaşı geçtik biz merak etme
Reşat celallenme hemen, N@mık'ın haklı olduğu noktalar var.

Biz çocuklarımıza Atatürk'ün mavi gözlerini, sarı saçlarını ve ne kadar muhteşem bir insan olduğunu anlatıp duruyoruz.

Bunların yanı sıra beyninin içini de anlatmak lazım. Anlattıklarımız atatürk'ün bir milyonda biri bile değil bence

Bozok İnanç Kutlu

1973

Kumluca/Antalya

Bozok isimli Üye şimdilik offline konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
19.10.11, 12:48   #9
reesh2003

Dostumuz

Konu Sayısı
3

bozok abi ben namık abinin niyetinin kötü oldugunu düşünsem cevap bile yazmazdım zaten..onun şimdiye kadar yazdıklarından ne kadar atatürkçü bir insan oldugunu çok çok iyi biliyorum zaten ama halit abi bi resim paylaştı çok ta güzel bir foto..bunu eleştirmeye ne gerek var atamız ne kadar da asil çıkmış yalan mı bunu paylaşmanın nesi hata onu anlayamadım ..aynı zamanda mesela şöyle yazmış ''demediklerin abartılarak yalanlaştırılması, yapmadıklarının abartılarak eklenmesi ''..ben atatürk hakkında anlatılanların övgülerin neden geri tepceğinide anlamıyorum ayrıca abartı oldugunu nereden biliyorsunuz siz yaşadınız mı o zamanlarda??..adam koskoca bi imparatorlugu çökerten devletlere ve aynı zamanda kendi içinde ki düşmanlarına aman vermeden yeni baştan bir ülke kurmuşş..bunu yapmak için yaşananların daha nesi abartı olabilir..böle bişey yaşanmamış olsa masallarda bile inananılamayacak bir şekilde kuruldu bu memleket bu abartı değil gerçeğin ta kendşisi

Reşat

1979

İzmir
19.10.11, 13:14   #10
Bozok

Kıdemli Dostumuz

Konu Sayısı
155

Alıntı:
reesh2003´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bozok abi ben namık abinin niyetinin kötü oldugunu düşünsem cevap bile yazmazdım zaten..onun şimdiye kadar yazdıklarından ne kadar atatürkçü bir insan oldugunu çok çok iyi biliyorum zaten ama halit abi bi resim paylaştı çok ta güzel bir foto..bunu eleştirmeye ne gerek var atamız ne kadar da asil çıkmış yalan mı bunu paylaşmanın nesi hata onu anlayamadım ..aynı zamanda mesela şöyle yazmış ''demediklerin abartılarak yalanlaştırılması, yapmadıklarının abartılarak eklenmesi ''..ben atatürk hakkında anlatılanların övgülerin neden geri tepceğinide anlamıyorum ayrıca abartı oldugunu nereden biliyorsunuz siz yaşadınız mı o zamanlarda??..adam koskoca bi imparatorlugu çökerten devletlere ve aynı zamanda kendi içinde ki düşmanlarına aman vermeden yeni baştan bir ülke kurmuşş..bunu yapmak için yaşananların daha nesi abartı olabilir..böle bişey yaşanmamış olsa masallarda bile inananılamayacak bir şekilde kuruldu bu memleket bu abartı değil gerçeğin ta kendşisi
Reşat kardeşim,
N@mık'ın avukatı değilim, kendini savunması gerektiğine inandığında savunmasını yapar.

Ama ben N@mık'ın kırmızıyla işaretlediğim yazısını olumsuz değil, olumlu düşünüyorum. Konuyu biraz açacak olursak Atatürkümüzün yapmadığı şeyi yapmış gibi gösterenlere, söylemediği şeyleri söylemiş gibi gösterenlere, yani Atatürkümüzü "kötü", "yanlış yapan insan", "despot", "alkolik", "ateist" vs. vs. gibi göstermek isteyenlere karşı söylenmiş bir söz olarak algılıyorum.

Bunu böyle düşenmemdeki sebep elbetteki N@mık'ı tadığımdan, oturup sohbet ettiğimdendir.

Daha sade, daha açıklayıcı yazmayı isterdim Reşat kardeşim ama haberler yüzünden inan kafamı toparlayıp iki kelimeyi yan yana getiremiyorum.

Yaklaşık 10 dakikadır "Konu Cevaplama Paneli" açık, bunları yazmaya çalışıyorum. 10 dakikada bu kadar kısa yazabildiğime göre, beynimin "Follofoş" durumunu sen anla...

Bozok İnanç Kutlu

1973

Kumluca/Antalya