Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir ucunda balık bir ucunda ben :)))
Merhabalar sevgili balık dostları :)) 1986 yılında başlayan balık sevdam bu günlere kadar geldi. O yıllarda pamucakda çadır kurardık tüm akrabalarla birlikte. Rahmetli dedemin kayığı ile birlikte pamucakta kaşık ile aldığımız balıklar hafızamdan hiç silinmemiştir. Bir de mendereste tatlı suda bir sürü balık tutardık. Nehirin daralan kısmından zıplayan balıkları elimizle tuttuğumuzu çok iyi hatırlıyorum. Aradan uzun yıllar geçti. Tabi çadır devri de bitti. Araya okul ünüversite askerlik evlilik girdi. Bizim sevdamız da kesintiye uğradı tabi. Çadırın yerini yazlık alınca bir de bizim kayınpederde balık hastası çıkınca bizim yüzümüze gün doğdu. Şimdi son üç dört senedir Kuşadası Davutlarda gönlümüzce balık tutuyoruz ( tutmaya çalışıyoruz :)) ) Artık bu sene tüm eksiklerimizi de tamamladık. 5,20 kayığımız 25 beygir motorumuz çapamız, ipimiz, çapaçekimiz, gps cihazımız, tentemiz, livarımız vs..tüm eksiklerimizi bu sene tamamlayabildik..Anlayacağınız hiçbir bahanemiz de kalmadı artık...Bir de balık bulucu aldık ama onu daha kurmayı başaramadık...Neyse bu tanışma mesajı çok uzun oldu galiba. Kısacası balık tutmak bir tutku bir rehabilitasyon bir yaşam stili bence..Herkese iyi günler ve bol şans diliyorum..Kalın sağlıcakla...
Hoşgeldin sevgili Bahri:)
Aramıza hoşgeldiniz,iyi sohbetler,güzel dostluklar dilerim...:)
Bahri vur dedik öldürdün be kardeşim..:p
Ben sana az yol çizeyim dedim..
sen maşallah mükemmele ulaştırdın..:)
Hoşgeldin kardeşim..:)
Sıra kayınpederide aramıza almakta..:);)
Hoşbulduk can abi. Şimdi bana düşen benim resimdeki gibi balıların fotolarını ve raporlarını göndermek olacak değil mi :D Şimdiye kadar fotoğraf makinasını yanımda götürmek hiç aklıma gelmemişti bundan sonra yanımda olacak..İnşallah boş deniz fotolarını koymayız buraya..İyi günler diliyorum..
çok teşekkür ederim. hoşbuldum..:)
Hoşbulduk Bülent abi..Yıllarca hep sustum içime attım konuşamadım anlatamadım balık sevdamı :D Burada tavan yaptı artık...Kayınpeder yazlıkta tüm gün balık taramasındadır o şimdi meraları tarayacak ben hafta sonları çekmeye gideceğim :) Ben biraz daha usta olduğum için o çekemiyo tabi :)(aman duymmasın..)Onu da üye yaparız abi tabi denizden çıkarabilirsem onu...:)
turgutlu45
01.07.09, 13:10
dostlar arasina hos geldin Bahri kardesim keyif dolu paylasimlar dilerim:)
bülent elverdi
01.07.09, 13:15
Hoşgeldin:)
Kayınpeder-damat ikilileri genelde avda başarılı olur.Size de rastgele...
Hoşbulduk Bülent abi..Yıllarca hep sustum içime attım konuşamadım anlatamadım balık sevdamı :D Burada tavan yaptı artık...Kayınpeder yazlıkta tüm gün balık taramasındadır o şimdi meraları tarayacak ben hafta sonları çekmeye gideceğim :) Ben biraz daha usta olduğum için o çekemiyo tabi :)(aman duymmasın..)Onu da üye yaparız abi tabi denizden çıkarabilirsem onu...:)
sakın makineyi yanında ayırma..
Çok muhabbet edeceğiz daha çook..;)
Hoşgeldin kardeş....İyi Paylaşımlar:)
aramıza hoş geldiniz.
keyifli paylaşımlar.
saygılarımla.
Uğur Arpacı
01.07.09, 13:55
Bahri aramıza hoşgeldin kardeşim nasılsın.:)
Hoşgeldin Bahri keyif dolu paylaşımlar dilerim:)
Aramıza hoşgeldin...
Rastgelsin.
Bahri hoş geldin keyifli forumlar dilerim.
Dostlar arasına hoşgeldiniz.:)
H.Erol Yetilmezer
02.07.09, 11:04
Hoşgeldiniz:).
dostlar arasına hoşgeldin bahri keyifdolu paylaşımlar dilerim :)
dostlar arasina hos geldin Bahri kardesim keyif dolu paylasimlar dilerim:)
Çok teşekkür ederim abicim...
Hoşgeldin:)
Kayınpeder-damat ikilileri genelde avda başarılı olur.Size de rastgele...
Dediğin gibi kayınpeder damat kombinasyonu avda başarı sağlıyor ama arada ciddi bir rekabet oluyor en büyüğünü en fazlasını kim götürecek eve diye.. :))):)
Hoşbulduk Mehmet abi teşekkür ederim...
Hoşbulduk teşekkür ederim...
Bahri aramıza hoşgeldin kardeşim nasılsın.:)
Hoşbulduk teşekkür ederim...İyilik hoşluk valla cumartesi pazarı bekliyorum artık. Buraya üye oldum ya iyice galyana geldim :)
Aramıza hoşgeldin...
Rastgelsin.
Hoşbulduk teşekkür ederim..:)
Dostlar arasına hoşgeldiniz.:)
Hoşgeldiniz:).
Hoşgeldiniz.
Keyifli paylaşımlar;)
sazanavcısı
03.07.09, 09:48
dostlar arasına hoş geldin keyifli paylaşımlar :)
Hoşgeldiniz, sizden de çok şeyler öğreneceğiz mutlaka:)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.