PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben de sevgili balık dostlarının arasındayım artık.:):):)

orhan baba
14.08.09, 20:34
Sevgili balıkçı dostlarım,,
Ben de aranıza geldim, denizi, balık avlamayı ve balık yemesini çok severim, Emekliliğimi Sivrice'de geçirmekteyim, bir teknem var, olta ile balık avlarım, sırtı çekerim, yemli olta ile mercan karagöz, çapari ile uskumru, kolyoz,avları yaparım,karınca kararınca, bilgi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak, sizlerin bilgi tecrübelerinizdende faydalanmak için aranızdayım.
Görüşmek üzere hoşçakalın, Sivrice'den selamlar sevgiler.:):):)

CanDost
14.08.09, 20:49
Orhan abi hoşgeldiniz:)

Sizin gibi büyük bir üstadı da aramızda görmekten son derece mutlu oldum.

Bilgi, tecrübe dolu yazılarınızı ve o muhteşem balık raporlarınızı sabırsızlıkla bekliyor olacağız, saygılarımı sunarım üstadım:)

orhan baba
14.08.09, 20:53
Orhan abi hoşgeldiniz:)

Sizin gibi büyük bir üstadı da aramızda görmekten son derece mutlu oldum.

Bilgi, tecrübe dolu yazılarınızı ve o muhteşem balık raporlarınızı sabırsızlıkla bekliyor olacağız, saygılarımı sunarım üstadım:)

Çok teşekkürler, sevgili Can kardeşim,
Sizlerle, balıkçı dostları ile beraber olmak ta beni çok mutlu edecektir,

Sivrice'den sevgiler, hoşçakal.:):):)

kılıç
14.08.09, 21:16
Hoşgeldiniz keyif dolu paylaşımlar dilerim:)

Mufi
14.08.09, 21:25
Orhan Hocam merhaba hoşgeldin:)

BulSep
14.08.09, 21:27
Hoşgeldiniz.
Sağlık ve afiyetle keyifli paylaşımlar dilerim..:)

Mesa
14.08.09, 23:17
dostlar arasına hoşgeldin üstadım keyifdolu paylaşımlar dilerim :)

H.ZEYTİNDALI
14.08.09, 23:31
Hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar.

yosun
14.08.09, 23:41
Hoşgeldiniz merakla raporlarınız bekliyoruz...
Avatar gözümüze girmiş bile,devamına rastgele...:)

Paşalı
14.08.09, 23:47
Orhan abi aramıza hoş geldin.Keyifli paylaşımlar dilerim.

turgutlu45
14.08.09, 23:57
aramiza hos geldiniz:)

guccı
15.08.09, 00:00
Orhan abi hoşgeldin şeref verdin

büyük bir üstadı da aramızda görmek onur vericiü

keyifli paylaşımlar ve dostluklar dilerim

Uğur Arpacı
15.08.09, 00:01
Babacığım aramıza hoşgeldin sefa geldin.:)

Evren Davut
15.08.09, 04:41
hoşgeldiniz.keyifli paylaşımlar:)

orhan baba
15.08.09, 08:59
Hoşgeldiniz keyif dolu paylaşımlar dilerim:)

Sağol, sevgili Cem kardeşim,balıkçı dostları ile beraber olmak beni her zaman mutlu etmiştir.
Ben de geçmişteki balık avları anılarımı fırsat buldukça sizlerle paylaşmak istiyorum,rastgele,hoşçakal.:):):)

orhan baba
15.08.09, 09:02
Orhan Hocam merhaba hoşgeldin:)

Çok teşekkürler, sevgili dostum,burada çok hoş sohbetler yapacağımıza inanıyorum, hoşçakal.:):):)

orhan baba
15.08.09, 09:17
Hoşgeldiniz.
Sağlık ve afiyetle keyifli paylaşımlar dilerim..:)

Sağol, sevgili Bülent kardeşim, güzel balıkçı dostların bulunduğu sitenizi, sevgili arkadaşım Vedat Abayoğlu çok meht etmişti,bende artık sizlerle de beraberim.

Burada Çanakkale Sivrice'de eşimle beraber emekliliğimi geçirmekteyim, bir teknem var fırsat buldukça her gün balığa çıkarım,

Sırtı ile: Torik, palamut,sinarit, barakuda, kılıç, akya , lüfer ve kofana,

Yemli dip oltası ile : Mercan, ıstakaroz,melanur, karagöz, vs,
çapari ile de uskumru , kolyoz, istavrit avları gerçekleştirdim..

Fırsat buldukça arşivimdeki bu fotoğraflı avları sizlerle paylaşmak istiyorum, balıkçılık konusunda her şeyi bildiğimi söyleyemem, ama kuzey ege denizini iyi tanırım, avlandığım takımlar ve yöntemler hakkındaki bilgi ve tecrübelerimide, uygulamalarımı anlatırken, bütün balıkçı dostlarımla paylaşmak istiyorum,şimdilik hoşçakalın, rastgele.:):):)

Öztemiz
15.08.09, 09:34
Hoşgeldiniz Orhan Abi :)

orhan baba
15.08.09, 11:31
dostlar arasına hoşgeldin üstadım keyifdolu paylaşımlar dilerim :)

Çok teşekkürler, sevgili Mehmet, ben de balık dostları ile çok güzel , balık avı sohbetleri yapacağımıza inanıyorum, hoşçakal.:):):)

orhan baba
15.08.09, 11:33
Hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar.

Çok teşekkürler, sevgili Hasan kardeş,hoşçakal.:):):)

orhan baba
15.08.09, 11:34
Hoşgeldiniz merakla raporlarınız bekliyoruz...
Avatar gözümüze girmiş bile,devamına rastgele...:)

Sevgili Mehmet, yeni ve daha evvel yaptığım avlarımı, zamanla
sizlerle paylaşmak güzel olacak, rastgele, hoşçakal.:):):)

orhan baba
15.08.09, 11:37
Orhan abi aramıza hoş geldin.Keyifli paylaşımlar dilerim.

Sağol, sevgili Turgay kardeşim, güzel ilginiz için çok teşekkürler, hoşçakal.:):):)

sazanavcısı
15.08.09, 11:58
Orhan baba aramiza hoş geldin :)

vedatabayoglu
16.08.09, 07:31
Orhan Baba
Sitemize nihayet gelmen en başta beni sevindirmiştir.
İlerleyen günlerde Balık Dostları forumunun kendine has nice güzellikler barındırdığını bizzat gözlemleyecek ve bana hak vereceksin.
Balık Dostları forumu ise,hakiki amatör,istikrarlı,paylaşımcı yüce bir avcı kazanmıştır.
Tekrar hoşgeldin derken gözlerinden öpüyorum.
Sevgiyle kal

kelanj
16.08.09, 11:37
Hoşgeldin abi :)

orhan baba
16.08.09, 12:44
Orhan Baba
Sitemize nihayet gelmen en başta beni sevindirmiştir.
İlerleyen günlerde Balık Dostları forumunun kendine has nice güzellikler barındırdığını bizzat gözlemleyecek ve bana hak vereceksin.
Balık Dostları forumu ise,hakiki amatör,istikrarlı,paylaşımcı yüce bir avcı kazanmıştır.
Tekrar hoşgeldin derken gözlerinden öpüyorum.
Sevgiyle kal

Çok teşekkür ederim, sevgili Vedat kardeşim,
Bizler bu güzel , dalgalı ve balıklı denizin yolcularıyız,
her zaman elimizden geldiği kadar, amatör balıkçılığa hizmet
etmek istiyoruz, işte böyle bir sevdaya tutulmuşuk, seninde
uzun seneler balıkçılık konusundaki bilgilerin ve tecrübelerin tartışılmaz.
Sevgili Kaptan, senin nezninde,bana,sen ve balıkçı dostlar tarafından yapılan bu güzel yorumlar için, çok teşekkürler ederim.:):):)
İnşallah böyle bir balıkta sizlerin oltanıza takılır, hoşçakalın, sevgili balıkçı dostlarım.:):):)

orhan baba
16.08.09, 12:53
aramiza hos geldiniz:)

Teşekkürler, balıkçı dostlarla güzel vakitler geçireceğim için
şimdiden sevinçliyim, hoşçakalın.:):):)

orhan baba
16.08.09, 12:55
Orhan abi hoşgeldin şeref verdin

büyük bir üstadı da aramızda görmek onur vericiü

keyifli paylaşımlar ve dostluklar dilerim

Çok teşekkürler, sevgili Ahmet kardeşim, sizlerle olmakta çok güzel,
hoşçakal.:):):)

orhan baba
16.08.09, 12:56
Babacığım aramıza hoşgeldin sefa geldin.:)

Çok teşekkür ederim, sevgili Uğur kardeşim, hoşçakal.:):):)

orhan baba
16.08.09, 12:57
hoşgeldiniz.keyifli paylaşımlar:)

Sağol, sevgili Evren kardeşim, hoşçakal.:):):)

orhan baba
16.08.09, 13:01
Hoşgeldiniz Orhan Abi :)

Sağol, Mustafa kardeşim, hoşbuldum, hoşçakal.:):):)

orhan baba
16.08.09, 13:05
Orhan baba aramiza hoş geldin :)

Sağol sevgili Varol kardeşim, hoşçakal.:):):)

orhan baba
16.08.09, 13:07
Hoşgeldin abi :)

Sağol, sevgili Erhan, ben de balık dostlarına Sivrice'den selamlar ve sevgiler getirdim, hoşçakalın.:):):)

Eczacı
16.08.09, 14:09
Orhan hocam aramızda sizleri görmek bizleri çok mutlu etti,bu ortamda ismi marka olmuş 10 kişi sayılsa ilk ondasınız bilgi ve tecrübelerinizi avlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz :)

i.karaman
17.08.09, 22:05
Hoş geldiniz:)

h-atalay
17.08.09, 22:34
Orhan abi hoşgeldiniz
Sizin gibi büyük bi simadan öğreneceğimiz çok şeyler var sayenizde ,bilgi ve tekniklerinizle en iyi trofelere:)

İZMİR / Torbalıdan rastgele

Talip Girgin
18.08.09, 13:47
http://img268.imageshack.us/img268/5021/orhankkbimen.jpg (http://img268.imageshack.us/i/orhankkbimen.jpg/)

Sadece ekran, klavye ve fare üçgeni içindeki diyaloglarla sınırlı kalmayıp, sık sık dile getirdiğiniz davetkar yapınız ile, sanal alemin egzotik yapısı içinden çıkan balıkçı dostlara (!) Siz, gerçek dünya da sonsuz hoşgörü ile yaklaşan bir büyüğümüze Tekrar “Hoş geldiniz” Orhan ağabey (http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=197773)diyorum.
“Tekrar” diyorum! Çünkü bu sanal alemin gök kuşağı üzerindeki yolculuğumuz da, yolumuz hep bir başka renk yumağında kesişecektir!

Bir ömür boyu iyisi ile kötüsü ile yaşanmış tecrübelerin toprak altına gitmesini istemeyen ve bu tecrübeleri insanlarımızla paylaşmayı kendine şiar edinmiş bir büyüğümüz, ağabeyimiz olarak sizi ayrıca saygıyla selamlıyorum.

Vedat ağabey, Oruç reis, mercan Kenan ve diğer dostlar ile Sivricenin renkli balık dünyasından bize sunacağın anektodlar, hikâyeler ve öykülerin tadı, hoşgörü ortamı içinde, kış gününde üzerimize çektiğimiz yorgan gibi bizi ısıtacaktır.

Ne sen sığarsın kabına...
Ne ben,
Ne bir başkası...

Belki bir kılıç balığı,
Belki bir sinarit,
Ya da bir lambuka!

Kimbilir;
Ne dostlar tanıyacağız biz,
Onların peşinde dolaştıkça!

Selam ve saygılarımla....

semih yanıkbaş
18.08.09, 18:59
sizin gibi büyük biii üstaddd aramızda ne mutlu bizee...

ünal
18.08.09, 23:00
doslar arasına hoşgeldiniz:)

orhan baba
19.08.09, 00:29
Orhan hocam aramızda sizleri görmek bizleri çok mutlu etti,bu ortamda ismi marka olmuş 10 kişi sayılsa ilk ondasınız bilgi ve tecrübelerinizi avlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Sağol, sevgili Mehmet kardeşim, o senin teveccüğün, ben gerçekten çok normal, sizler gibi bir balıkçıyım, burada sizlerle olmak başka bir mutluluk, hoşçakal.:):):)

orhan baba
19.08.09, 00:30
Hoş geldiniz:)

Sevgili İhsan kardeşim, hobulduk, rastgele, hoşçakal.:):):)

orhan baba
19.08.09, 00:36
Orhan abi hoşgeldiniz
Sizin gibi büyük bi simadan öğreneceğimiz çok şeyler var sayenizde ,bilgi ve tekniklerinizle en iyi trofelere:)

İZMİR / Torbalıdan rastgele

Sevgili Hüseyin kardeşim, sizlerle elimden geldiğince denizde yapmış olduğum balık avlarını paylaşmak istiyorum, bana göstermiş olduğunuz ilgi ve saygı ise, çok, ama çok değerli, bunun kıymetini ben çok iyi biliyorum, allah benim gibi, her keze nasip etsin, hoşçakal.:):):)

BARACUDA 35X
19.08.09, 00:36
Orhan baba tekrar seni görmek güzel :) hoş geldin :)

orhan baba
19.08.09, 00:40
http://img268.imageshack.us/img268/5021/orhankkbimen.jpg (http://img268.imageshack.us/i/orhankkbimen.jpg/)

Sadece ekran, klavye ve fare üçgeni içindeki diyaloglarla sınırlı kalmayıp, sık sık dile getirdiğiniz davetkar yapınız ile, sanal alemin egzotik yapısı içinden çıkan balıkçı dostlara (!) Siz, gerçek dünya da sonsuz hoşgörü ile yaklaşan bir büyüğümüze Tekrar “Hoş geldiniz” Orhan ağabey (http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=197773)diyorum.
“Tekrar” diyorum! Çünkü bu sanal alemin gök kuşağı üzerindeki yolculuğumuz da, yolumuz hep bir başka renk yumağında kesişecektir!

Bir ömür boyu iyisi ile kötüsü ile yaşanmış tecrübelerin toprak altına gitmesini istemeyen ve bu tecrübeleri insanlarımızla paylaşmayı kendine şiar edinmiş bir büyüğümüz, ağabeyimiz olarak sizi ayrıca saygıyla selamlıyorum.

Vedat ağabey, Oruç reis, mercan Kenan ve diğer dostlar ile Sivricenin renkli balık dünyasından bize sunacağın anektodlar, hikâyeler ve öykülerin tadı, hoşgörü ortamı içinde, kış gününde üzerimize çektiğimiz yorgan gibi bizi ısıtacaktır.

Ne sen sığarsın kabına...
Ne ben,
Ne bir başkası...

Belki bir kılıç balığı,
Belki bir sinarit,
Ya da bir lambuka!

Kimbilir;
Ne dostlar tanıyacağız biz,
Onların peşinde dolaştıkça!

Selam ve saygılarımla....

Sevgili Talip kardeşim, acaba bu güzel değerdirmelere ben laikmiyim diye düşünüyorum, bundan sonra bu güzel duyguları boşa çıkarmamak için çok dikkat etmeliyim,çok teşekkürler, ne mutlu bana.:):):) hoşçakal.:):):)

orhan baba
19.08.09, 00:43
sizin gibi büyük biii üstaddd aramızda ne mutlu bizee...

Sevgili Semih kardeşim, bu güzel sözlerin ile , bana çok büyük bir vazife veriyorsun, esasında ben gayet normal bir amatör balıkçıyım, en büyük avantajım, yöreyi tanımak ve çok şanslı olmak.:):):):):)

muratsngrtkn
20.08.09, 18:18
Orhan abi muhtelif yazilarinizdan cok seyler ogrendim, ozellikle sirti avciligi konusundaki tavsiyelerinizi uygulamis ve basariya ulasmis bir amator olarak sizi aramizda gormekten cok mutlu oldum. Hosgeldiniz.