Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese selamlar
adrenaline80
01.06.09, 14:23
selamlar... ben bursa/orhangazi ilçesinden fatih... iznik gölünde oltayla sazan avlamaya calısan biriyim.. 15 yıl önce kum ocaklarının göletlerinde baslamıstım olta merakına şamandıra kullanırdık tadı baskaydı... son birkaç yıldır kapattılar oraları şimdi tektük iznik gölü kıyısından olta sallıyoruz... sazan filn çok çok nadir israil sazanı ve gümüş hiçbirsey bırakmamıs 5 saatte 3 olta ile 2 israil yakaladım o kdr onlarda bi karışlık balık tuttuguma degmez... bu siteyi yeni buldum konular bilgiler kısacası hersey cok güzel. umarım yeni arkadaslıklar edinebilirim. yakın cevrede balıkcı arkadaslardan tanısmak icin mesajlarınızı bekliyorum... sazan icin özel taktikleri olan varsa bilgilerini esirgemesinler lütfen.
bülent elverdi
01.06.09, 14:56
Hoşgeldiniz:)
aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar..
turgutlu45
01.06.09, 16:30
aramiza hos geldin Fatih,Bursadan arkadaslarimiz sana en yakin zamanda yardimci olacaklardir keyifli paylasimlar dilerim:)
harun yenmez
01.06.09, 16:50
kardeş hoşgeldin keyiyli paylaşımlar
adrenaline80
01.06.09, 17:47
hoşbulduk abilerim kardeslerim olta hastası biri olarak sizlerden öğrenecegim çok sey var... herkese rastgele
Hoşgeldin Fatih keyif dolu paylaşımlar dilerim:)
sazanavcısı
02.06.09, 10:55
aramıza hoş geldin :)
dostlar arasına hoşgeldin fatih :)
sosyal gruplarda bursa balık dostları grubu var seni ve tüm bursalı dostları orayada beklerim :)
Hoşgeldiniz.
Konu israil sazanı olunca insanın o balığı o avlaktan kurutası geliyor.Yasak falanda dinlememeli;)
N.Zeytindalı
04.06.09, 11:17
Hoş geldiniz.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.