Orijinalini görmek için tıklayınız : İç sularda bot+motor kullanımı
Karakayalı
19.09.09, 03:52
arkadaşlar,ben karakaya baraj gölünde fıratın nehir kısmında(göl havzası dışı)alabalık avında 2.60m botumu ve 4 zamanlı 4 bg.lik motorumu kullanmak istiyorum.fakat bu bölgedeki kolluk kuvvetleri motor kullanmada zorluk çıkarmakta.bölge kaymakamlığından (keban ilçesi)belge almamızı istiyorlar.bu durum motorlara el koymaya kadar gitmekte...
kaldıki bu havzanın suyu içme suyu olarakta kullanılmamakta.
kaymakamlıklar veya tarım köy işleri müdürlükleri böyle bir belge verebilirlermi?ne yapmamız gerekir.
saygılar....
arkadaşlar,ben karakaya baraj gölünde fıratın nehir kısmında(göl havzası dışı)alabalık avında 2.60m botumu ve 4 zamanlı 4 bg.lik motorumu kullanmak istiyorum.fakat bu bölgedeki kolluk kuvvetleri motor kullanmada zorluk çıkarmakta.bölge kaymakamlığından (keban ilçesi)belge almamızı istiyorlar.bu durum motorlara el koymaya kadar gitmekte...
kaldıki bu havzanın suyu içme suyu olarakta kullanılmamakta.
kaymakamlıklar veya tarım köy işleri müdürlükleri böyle bir belge verebilirlermi?ne yapmamız gerekir.
saygılar....
Murat Merhaba..
bu konuda tebliğdeki madde açık.. Deniliyor ki..
(7) Boyu 7.5 metrenin üzerindeki teknelerle amatör balık avcılığı yapılması yasaktır.
(8) 1 km2 den daha küçük göl ve göletlerde motorlu, motorsuz her türlü tekne ve botla avlanmak yasaktır.
Bu kriterlere uyuyorsan sorun yok demektir..
Karakayalı
21.09.09, 21:43
sn.bulseb.
kanunları okumuştum ama gelde vatandaşa bunu anlat.kolluk bende kıllık bende hesabı!!ilginize teşekkürler.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.