Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkeslere merhaba
Hilmi KILIÇ
27.07.09, 19:29
Merhaba arkadaşlar
Ben Hilmi.. Aslen bulgaristan göçmeniyim dedelerim amasyaya yerleşmiş ben istanbulda doğdum büyüdüm. 1980 Bakırköy doğumluyum.
Epey zamandır balığa çıkamadım aslında iş dolayısı ile sağolsun ahmet abi (birahas) sayesinde üye oldum siteye buraıs sayesinde inşallah balık tutucam canım en çok kıraça çekiyor :)
Şuan maalesef muhasebe ile uğraşıyorum :)
Bi telefon numara mı yazmadığım kaldı her halde.. şimdiden hoş bulduk :)
Hilmi kardeşim hoşgeldin keyif dolu paylaşımlar dilerim:)
Bu arada forum kuralları gereği mesajında ufak bir düzeltme yaptım;)
C. FORUMUMUZUN KURALLARI
02. Forumumuzda siyaset, din, ırkçılık, ayrımcılık gibi konularda ve genel ahlaka aykırı hiçbir yazı yazılamaz, şiddet ve kötü alışkanlık çağrıştıran, genel ahlaka aykırı resim, afiş, logo ve herhangi bir spor takımının bayrağı, ismi veya amblemi yayımlanamaz. Üyelerimizin isim, avatar ve imzalarında bu konuları çağrıştıracak herhangi bir ibare kullanılamaz
Hilmi KILIÇ
27.07.09, 19:44
tamam pardon.. hoş bulduk :)
Merhaba arkadaşlar
Ben Hilmi.. Aslen bulgaristan göçmeniyim dedelerim amasyaya yerleşmiş ben istanbulda doğdum büyüdüm. 1980 Bakırköy doğumluyum.
Epey zamandır balığa çıkamadım aslında iş dolayısı ile sağolsun ahmet abi (birahas) sayesinde üye oldum siteye buraıs sayesinde inşallah balık tutucam canım en çok kıraça çekiyor :)
Şuan maalesef muhasebe ile uğraşıyorum :)
Bi telefon numara mı yazmadığım kaldı her halde.. şimdiden hoş bulduk :)
Merhaba Hilmi Hoşgeldin..
Medem adın hilmi.. Kullanıcı adın neden Sagoba.. onu kendinden daha çok mu seviyorsun..:)
Gel seni niki Hilmi yada başka bişi yapalım..:)
Hilmi KILIÇ
27.07.09, 19:48
seni mi kırıcam abicim Hilmi KILIÇ yapalım :)
Hilmi hoşgeldin kardeşim, keyifli paylaşımlar ve bol kraçalar dilerim :D:D:D:D:D
Evren Davut
27.07.09, 19:55
hoşgeldiniz...:)
hilmi kardeşim aramıza hoş geldin.nereden, ne zaman, neden ve nasıl geldiğin hiç önemli değil. emin ol bu sitedeki insanları tanıdkça birşeylerin hayatında değiştiğini hissedip yaşayacaksın.
çünkü bu site sevginin saygının ve dostluğun yaşandığı ve yaşatıldığı bir site aramıza hoş geldin.
saygılarımla.
turgutlu45
27.07.09, 21:13
dostlar arasina hos geldin Hilmi kardesim:)
simdiden keyifli paylasimlar dilerim
amcaogluismail
27.07.09, 21:14
Hilmi Hoşgeldin
Uğur Arpacı
27.07.09, 21:46
Hilmi hoşgeldin aramıza kardeşim umarım en güzel kıraçalar senin olur.:)
amatörbalıkçı
28.07.09, 02:04
dostlukların pek olduğu ve paylaşımın severek yapıldığı bu güzel mekana hoşgeldiniz :)
Hilmi KILIÇ
28.07.09, 09:22
cümleten hoşbuldum.
H.Erol Yetilmezer
28.07.09, 10:47
Hoşgeldiniz:).
dostlar arasına hoşgeldin hilmi
keyifli paylaşımlar dilerim :)
hoşgeldin hilmi kardeş. sanırım bana en yakın balıkdostu sensin. görüşmek üzere.:)
Hilmi KILIÇ
28.07.09, 16:04
hoşgeldin hilmi kardeş. sanırım bana en yakın balıkdostu sensin. görüşmek üzere.:)
ağva da isen ziyaretine gelebilirim :)
zaten samandıra da oturuyorum baya yakınım hemde :)
hoş geldin keyifli paylaşımlr
hilmi kardeşim beklerim herzaman. hafta sonları devamlı şiledeyim. bu hafta 10 gün ordayım dönüşümde sizlere mükemmel fotolar sunucam. Ancak o mükemmel fotoların içinde sanırım yine hüsranlı bir boşluk olucak (balıkları katlettiler otelciler,pansiyonlar)ben ağvanın derelerinde uzun herhangi bir ağacın ucuna bağladığım tek iğne+misina ile balık tutardım. Öyleki suya iğne düşmeden havada balığın kaptığını gördüm, maalesef doğayı katletmeyi göz ardı edenler cehennemde hesabını verecekler. görüşmek üzere çok uzattım sanırım :)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.