Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'tan merhaba
Merhaba Balık Dostları,
buraya birkaç gün önce üye oldum. Çok seviyeli ve dostane bir ortam yaratılmış. Başta kurucu, moderatör ve üyelerine bu güzel oluşumda payı olanları tebrik ederim.
Ben İsviçre'de doğdum, okudum ve çalıştım. Yıllarca Türkiye'de yaşamanın özlemini 2 sene önce gerçekleştirdik ve kararımızdan çok memnunuz. Birçok insan bana "yahu İsviçre gibi bir ülke bırakılır mı?" diye sorar. Ben gülüp geçerim. Oraları yaşamış olan bilir. :rolleyes:
Uzun zamandır balık tutmayı bırakmıştım. Şu sıralar fena sardı yine. :) Forumdaki resimleri ve maceraları okuyunca, insan yerinde duramıyor açıkçası :D
İsviçrede göllerde balık tutardım. Başta alabalık ve levrek (tatlı su) tutardık.
İstanbulda ise, şimdilik boğazda kıyıdan balığa çıkarım.
Diğer hobilerimin arasında en başta akvaryum gelir. Tropheus balıklarına aşığımdır :) Sonra fotoğraf çekmekten ve doğa gezilerinden hoşlanırım.
Umarım başınızı ağrıtmadım.
Rastgele...
Sevgiler, saygılar...
Bizlerdende Beşiktaş'a selamlar Lemi bey,hoş geldiniz :)
Lemi Hoşgeldin.:)
Anlaşılan o ki temel ve geri kalan hobilerinle alakalı birçok ortak konuyu burada paylaşabileceksin..
Akvaryum ve fotoğrafçılıkla ilgili bölümlerimizde mevcut.:rolleyes:
Umarım aradığın arkadaşlık ve paylaşımları bulursun. Keyifle ve sağlıkla:)
H.Erol Yetilmezer
19.08.09, 11:54
Hoşgeldiniz:).
zuzu_izmir_35
19.08.09, 11:56
Hoş Geldiniz Beşiktaş'a ve Sizlere Selam Olsun...
siyahbeyaz
19.08.09, 13:08
Lemi abi benim gibi sende hoşgeldin..
bülent elverdi
19.08.09, 13:24
Hoşgeldiniz:)
Sizi en iyi Doktor67 nikli üyemiz anlar;):)
Beta İzmir
19.08.09, 13:29
Hoşgeldiniz Keyifli paylaşımlar dilerim..:)
Hoşbulduk arkadaşlar :)
Oğlumuda balikçı virüsüyle bulaştırdım bu yaz..
Dalyan'dan bir kaç kare.
Oğlum oltayı aldı eline...
http://farm3.static.flickr.com/2670/3835763565_1b1e45ee5c_o.jpg
Ekincik koyunda balık avlıyor.
http://farm3.static.flickr.com/2506/3836601718_95fa26c283_o.jpg
Mavi yengeçler gelsin...
http://farm3.static.flickr.com/2582/3836601792_3e9c69dee6_o.jpg
Epey toplamışız.. :)
http://farm3.static.flickr.com/2505/3836601880_cb53208ebc_o.jpg
Lemi kardeş aramıza hoş geldin ufaklık fene sarmış anladığım kadariyle:)
turgutlu45
19.08.09, 16:27
Lemi abi aramiza hos geldiniz:)
benimde kafamda her zaman kesin dönüs var ama bir türlü gercege dönüstüremedim tecrübelerinden faydalanmak isterim:)
Karar ver hayalini gerçekleştir Menfer kardeş :D
Tabi okadar kolay değil, ama buna benzer oldu bizim "transferimiz"... ;)
Almanya'nın neresindesin? Dün akşam Sealife'de çektiğn fotoğrafları gördüm. Bende Konstanz ve Berlin'deki Sealifeleri gezdim...
Hoşgeldin Lemi abi keyif dolu paylaşımlar dilerim:)
Balıkcı Sms
19.08.09, 20:05
Sitemize hoşgeldin Lemi kardeş, keyifli ve güzel paylaşımlar
amcaogluismail
19.08.09, 21:41
Hoş geldiniz
dostlar arasına hoşgeldin lemi abi keyifdolu paylaşımlar dilerim :)
yeğenimizinde maaşallahı var usta balıkçı olacak belli ediyor kendini :)
yeğenime ve Beşiktaş'a kucak dolusu sevgiler
sazanavcısı
20.08.09, 08:07
lemi bey aramıza hoş geldin :)
Hoşbulduk arkadaşlar. Sıcak karşılama için tekrar teşekkürler..
:)
lemi abicim her şeyden önce sevgi,saygı ve dostluğun buluşma noktası olan sitemize hoş geldin.başımız keşke senin gibi VATAN toprak sevgisi olan kişiler ağrıtsa diyorum ve ekliyorum hayırlı paylaşımlar bereketli avlar.Sevgi ve saygılarımla...
İZMİR / Torbalıdan rastgele
amatörbalıkçı
20.08.09, 17:13
dostlar arasında yerinizi aldınız lemi abi keyifli paylaşımlar dilerim...:)
Hüseyin ve Hakan kardeşlerim sizede teşekkür ederim.
Doğru adresteyim.. :)
Merhaba Balık Dostları,
buraya birkaç gün önce üye oldum. Çok seviyeli ve dostane bir ortam yaratılmış. Başta kurucu, moderatör ve üyelerine bu güzel oluşumda payı olanları tebrik ederim.
Ben İsviçre'de doğdum, okudum ve çalıştım. Yıllarca Türkiye'de yaşamanın özlemini 2 sene önce gerçekleştirdik ve kararımızdan çok memnunuz. Birçok insan bana "yahu İsviçre gibi bir ülke bırakılır mı?" diye sorar. Ben gülüp geçerim. Oraları yaşamış olan bilir. :rolleyes:
Uzun zamandır balık tutmayı bırakmıştım. Şu sıralar fena sardı yine. :) Forumdaki resimleri ve maceraları okuyunca, insan yerinde duramıyor açıkçası :D
İsviçrede göllerde balık tutardım. Başta alabalık ve levrek (tatlı su) tutardık.
İstanbulda ise, şimdilik boğazda kıyıdan balığa çıkarım.
Diğer hobilerimin arasında en başta akvaryum gelir. Tropheus balıklarına aşığımdır :) Sonra fotoğraf çekmekten ve doğa gezilerinden hoşlanırım.
Umarım başınızı ağrıtmadım.
Rastgele...
Sevgiler, saygılar...
aramıza hoş geldiniz. bende akvaryuma meraklıyımdır ama tek tip balıktan oldum olası haz almadım. en favori balığım .hayalet ve pagasus lardır. 2de çiklet akvaryumum var. prenseslerim çok meşhurdur. aslında çikletlerden önce 6 çift pirahnam vardı lâkin çikletler mafetti balıkları. mecbur onları bıraktım. ençokta taa çocukluğumdan beri beslediğim astronotumu,ki gerçek bir azmandı onu bir başka arkadaşa verirken çok zorlanmıştım.ama yer ve çikletlerin gazabından vermek zorunda kaldım. kışa doğru deniz akvaryumu yapcam .senle bol bol fikir alışverişi yaprız inşallah. tatlısı balıklarının hemen her çeşitini besledim
merhaba... keyifli paylaşımlar...
İbrahim Güneş
26.08.09, 22:53
aramıza hoşgeldin lemi abi başımızı ağrıtmadın bende istanbulda yaşıyorum ve seninle balık avlamayı çok isterim hatta bu cuma ben ava gidiyorum umarım tanışırız ve görüşürüz...
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.