Orijinalini görmek için tıklayınız : Balıkçı Baba
Balıkçı Baba
02.06.09, 16:46
Selamün Aleyküm arkadaşlar,
Ben İlhami, Hollanda'da yaşıyorum ve genellikle alabalık avlanıyorum. Olta ile avlanıyorum. Dün Gökkuşağı Alabalığı avlandık, genel tercihim bu yöndedir ancak bazen değişikliklerde yaparak Almanya'da avlanıyorum. Sorularınız olursa elimden geldiğince bir amatör olarak cevap vermeye çalışacağım.
Selametle
Sevgili İlhami bey öncelikle formumuz hoş geldiniz:)
Sizin gibi gurbette yaşayan tatlı su avcılığı yapan arkadaşlarımız çok kısa zaman da sizlerle irtibata geçecektir:)
Keyifli paylaşımlar dilerim:)
hoşgeldiniz :)
keyifli paylaşımlar
turgutlu45
02.06.09, 23:00
aramiza hos geldiniz Ilhami abi:)
Almanyada hangi sehirlerde avlaniyorsunuz? biz almancilar Hollandaya gideriz avlanmaya Hollandalilarda Almanyaya gelir avlanmaya:D:D:D
bende Hollanda sinirinda oturuyorum(Oberhausen)eger yardima ihtiyacin olursa bana 7/24 saat burdan ulasa bilirsin:)
Balıkçı Baba
02.06.09, 23:07
Selam Turgutlu,
Hoşbulduk,
http://angelparadies-zwillbrock.de/
Burda güzel av yerleri var tam Hollanda sınırında...
iyi olur, bizde oğlumla yeni başladık, güzel başlangıçlar yaptık. inşallah tanışma fırsatımız olurda beraber avlanırız... Bilgilerinizden istifade ederiz...
Ben Hollanda Almanya sınırı üzerinde oturuyorum. Enschede şehrinde... Birbirimize yakınız :):):)
selam ile
turgutlu45
02.06.09, 23:43
Selam Turgutlu,
Hoşbulduk,
http://angelparadies-zwillbrock.de/
Burda güzel av yerleri var tam Hollanda sınırında...
iyi olur, bizde oğlumla yeni başladık, güzel başlangıçlar yaptık. inşallah tanışma fırsatımız olurda beraber avlanırız... Bilgilerinizden istifade ederiz...
Ben Hollanda Almanya sınırı üzerinde oturuyorum. Enschede şehrinde... Birbirimize yakınız :):):)
selam ile
evet fazla uzak sayilmaz bana,bende Bochold ve Hammilken ararsinda bizim Verein"a ait olan büyük bir göl var(Roosenhofsee)
genelde orda av yapiyorum,orada sadece dernegimizin üyeleri av yapiyor,firsat buldukca privat göllerede gidiyorum alabaliga insallah bir gün beraber avlanmak nasip olur,keyifli paylasimlar dilerim.
sitemizde"Gurbet dostlari" adinda gurubumuz var seni orayada bekliyoruz,bütün gurbetci dostlarimizin bir arada oldugu güzel bir yer.:)
http://www.balikdostlari.com/forum/group.php?groupid=29
Hoşgeldin İlhami abi, keyif dolu paylaşımlar dilerim:)
Balıkçı Baba
03.06.09, 01:14
Eyvallah saolasın Kılıç
yaHU burda genel olarak baktımda çoğunluğunun kan grubu A pozitif, sonunda kanımla uyuşan bir seni buldum :))))
inşallah güzel paylaşımlar olur...
Bu hafta giderem ava biraz resim çekilip buralara koyalım...
Selametle
Eyvallah saolasın Kılıç
yaHU burda genel olarak baktımda çoğunluğunun kan grubu A pozitif, sonunda kanımla uyuşan bir seni buldum :))))
inşallah güzel paylaşımlar olur...
Bu hafta giderem ava biraz resim çekilip buralara koyalım...
Selametle
Av raporlarını bekliyoruz abi;)
Sağlıcakla kal :)
dostlar arasına hoşgeldin ilhami abi :)
keyifli paylaşımlar dilerim :)
bülent elverdi
03.06.09, 10:04
Hoşgeldiniz:)
Balıkçı Baba
03.06.09, 10:41
Selam,
Teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum.
H.Erol Yetilmezer
03.06.09, 15:57
Hoşgeldiniz:).
Uğur Arpacı
03.06.09, 16:01
Aramıza hoşgeldiniz.:)
N.Zeytindalı
04.06.09, 11:19
Hoş geldiniz.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.