PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amatör balıkçılık ..lütfen yardımm

hipocampus
21.04.10, 15:11
arkadaşlar balığa çıkmak istiorum arada hobi olarak ama inanın napcağımı bilmiorum bana yardımcı olabilecek birileri varsa cok sevinirimmm...

N@mık
21.04.10, 15:20
arkadaşlar balığa çıkmak istiorum arada hobi olarak ama inanın napcağımı bilmiorum bana yardımcı olabilecek birileri varsa cok sevinirimmm...

Birinci olarak evden çık ve en yakın su birikintisine doğru yürümeye başla

ik35
21.04.10, 15:21
öncelikle hoşgeldiniz

imza ayarlarını tamamlarsanız size hitapta kusur etmemiş oluruz;)
bununla beraber
çok güzel bir forumdasınız
size tavsiyem konuları okuyun mutlaka size faydası olacak sorularınızı cevaplayacak konular bulacaksınız:)

filfaik
21.04.10, 15:53
Konularımızı biraz zaman ayırıp inceleyebilirsen aradığın bir çok sorunun cevabını bulabilirsin.Kafana takılanlar olursa hepimiz sana yardımcı oluruz.Bu arada hoşgeldin

Uğur Arpacı
21.04.10, 16:32
Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar diliyorum..:)
Eminimki zamanla kendiliğinden iyi bir avcı olacaksınız herşeyin bir ilki vardır av malzemecilerinden hazır en ucuzlarından bir el oltası takımı alın ve suyla buluşturun yeter..:)

hipocampus
21.04.10, 16:33
tşkler arkadaşlar işe bi olta almakla başlıcam :)

kılıç
21.04.10, 16:57
Hoşgeldin arkadaşım ilk önce imza ayarlarını tamamlaman gerekir daha sonra forumda her türlü konuyu bulabilirsin baktın olmuyor bir hafta sonu yüz yüze konuşup yardımcı oluruz;):)

U_B
21.04.10, 17:44
İlk önce gözlemleme yapın, mesela Galata Köprüsünde balıkçılar ile muhabbetler edin, ne atıyorlar, nasıl atıyorlar gibi. Yanında olta varsa, ne kullanabileceğini sorup, ne gerektiğini anlatacaktır. Sizde hemen orada satın alıp, balık tutmaya başlayın. Boğazdan atmaya çalışmayın, eğer çok acemi iseniz, kavga edebilirsiniz.
Yok tatlı suya gidecem derseniz, en yakın Sazlıbosna var, 2 no alba kaşık kafi gelecektir, sadece at çek yaparak avlanmaya çalışın, bu şekilde olta atmayıda daha kısa zamanda öğrenmiş olursunuz.
Kolay gelsin

Mufi
21.04.10, 17:56
Hipocampus önce seni bir tanıyalım...

yapacagın ilk iş eline kağıt kalem al balık tutanları seyret onlardan bilgi al not al uzun bir süre bu şekilde araştır.. bu arada da forumdaki bilgileri oku..
kolay gelsin