PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amatör gibi balık tutmak istiyorum artık:)

mavrusgil
06.07.09, 19:11
merhaba ustalar, ben kemal; trabzonluyum, bursada anestezi teknikerliği yapıyorum.(ameliyathanede hoptek oynayan ben değildim). karadeniz de gece palamuta gündüz oltaya çok balığa gittim. bursada da 2 çay da düzenli balığa gittim. ama ne yazık ki kendi metodlarım haricinde boyle 'bugun super gectı' dıyebılecegım bir günüm olmadı.(kendi metodlarımı duysanız gülmekten yerlere yatarsınız. tam temel işi...)
babam yaklaşık 20 yıldır bodrumda ikamet ediyor. bende her yaz oradayım tabiki. nedendir bilmem egede balık tutmak daha zordur diye düşünmüşümdür.ama bu yaza hazırlıklıyım. sayenizde çipura oltasından zıpkınıma kadar herşeyimi ayarladım. 24 temmuz da bodrumdayım nasipse. herkese tekrar selamlar avınız ev için yeterince iş için bol olsun.
kemal aksu(mavrusgil)

Mesa
06.07.09, 20:47
dostlar arasına hoşgeldin kemal :)
keyifli paylaşımlar dilerim :)
sosyal gruplarda bursa balık dostları grubumuz var seni oradada aramızda görmek isteriz :)

sermand
06.07.09, 20:55
Ben de aynı senin durumundayım Kemal hocam, inşallah bir şeyler öğreniriz burada üstadlardan :)

orsa34
06.07.09, 21:29
Hoşgeldiniz palamut için gece voliyemi çıkıyorsunuz (yakamoza)

turgutlu45
06.07.09, 21:32
dostlar arasina hos geldiniz keyifli paylasimlar dilerim:)

kılıç
06.07.09, 22:06
Hoşgeldin Kemal keyif dolu paylaşımlar dilerim:)

Uğur Arpacı
06.07.09, 22:54
Aramıza hoşgeldin Kemal kardeşim.
Ama sen kesin bu ameliyathane de hoptek oynayan arkadaşıda tanıyorsundur şimdi.:)

yosun
06.07.09, 23:06
Hoşgeldiniz Bursa'dan selamlar...
Bursa'da gittiniz çayları öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa..:)

Necipy
07.07.09, 09:20
Hoşgeldin Kemal, herşey gönlünce olsun, hayırlısı bakalım, burda biz hep rasgelsin diyoruz, inşaallah rasgelecek bir gün kardeş:)

sazanavcısı
07.07.09, 09:57
aramıza hoş geldin :)

H.Erol Yetilmezer
07.07.09, 15:08
Hoşgeldin Kemal,keyifli paylaşımlar,selamlar:).

mavrusgil
07.07.09, 16:26
Hoş karşilamaniz için teşekkür ederim. Bir kaç şey sorulmuş onlari cevaplayayim hemen .
1- hoptek oynayanlari gerçekten tanimiyorum:)
2- kemalpaşa ve susurluk çayinda balik tutuyorum. Uluabat gölünü saymiyorum.ayrica suuçtu şelalesinin jetin düştüğü kisminda mükemmel alabalik var haberin olsun.
3- gece palamuta çok çiktim.arkadaşimin annesi hastaydi onun tedavisi için. 2 kez voliyi vurduk. Sonuçta arkadaşlik görevimi yaptim. Teşhisin doğru usta:)))
4- bursa grubuna katilmiştim zaten.. Ayrica bodrum ve karadenize de katildim..
5- bodrumdaki abilerim ayin sonunda yaninizdayim teknede bana yer ayarlarsiniz artik.KARDAK TAM BİZİM EVİN KARŞISI:)))
6- ayrica ellerinde koca koca baliklarla poz veren abilerim hepinizi tek tek ziyaret edecem kabul ederseniz. özellikle reisbey abimi..
Herkese bolşans rastgele dostlar kazasiz belasiz avlar diliyorum kemal

C@feran
09.07.09, 12:17
Hoşgeldiniz:)

Tere45
09.07.09, 12:56
dostlar arasıns hoş geldiniz.
saygılarımla.

TIGER
09.07.09, 14:34
vay hemşerim demek trabzonlusun )) normaldir ozaman değişik yöntemler kulanman :D
mesala ben küçüken ekmek solçan kulananlara inat.sinek çekirge kulanırdım ve çokda iyi balık olurdu. sinek bulmak için ahırdan çok tezek götürdüm torbayla yanımda. allahım yol boyuca o koku bitirdi beni. ))) bizde yöntem bitermi dostum :D:D
anneanemim arkamdan seslenirken kulandığı kelimeleri yazmıycam direk banlanırım )). şimdi aklıma geldikçe katıla katıla gülüyorum .

mavrusgil
09.07.09, 20:48
vay hemşerim demek trabzonlusun )) normaldir ozaman değişik yöntemler kulanman :D
mesala ben küçüken ekmek solçan kulananlara inat.sinek çekirge kulanırdım ve çokda iyi balık olurdu. sinek bulmak için ahırdan çok tezek götürdüm torbayla yanımda. allahım yol boyuca o koku bitirdi beni. ))) bizde yöntem bitermi dostum :D:D
anneanemim arkamdan seslenirken kulandığı kelimeleri yazmıycam direk banlanırım )). şimdi aklıma geldikçe katıla katıla gülüyorum .

elimdeki olta yalan oldu ,mesela resmimdeki balıkları beko ekskavatörle yakaladım. susurluk çayına seker fabrikası atık bırakınca balıklar temiz yerler aramaya basladı ben de susurluk cayı uzerındekı abimin kum ocagındakı ekskavatörle kıyıya bı cukur actım, temız su hemen doldu tabı sonra dere baglantısını acınca 4 saatte içi balık doldu hepsini elle yakaladım:) müthiş zevkliydi. biz karadenizlilerde alternatifçok. aslında bıldırcın için atmaca yetiştirmek yerine balık için bi balıkçıl evcilleştirsem fena olmaz:))))))) mevcut fotografların boyutları cok yuksek ekleyemedım bı turlu. bundan sonrakı fotolar ıcın makınemı uygun boyuta ayarlarım artık.

TIGER
10.07.09, 16:03
elimdeki olta yalan oldu ,mesela resmimdeki balıkları beko ekskavatörle yakaladım. susurluk çayına seker fabrikası atık bırakınca balıklar temiz yerler aramaya basladı ben de susurluk cayı uzerındekı abimin kum ocagındakı ekskavatörle kıyıya bı cukur actım, temız su hemen doldu tabı sonra dere baglantısını acınca 4 saatte içi balık doldu hepsini elle yakaladım:) müthiş zevkliydi. biz karadenizlilerde alternatifçok. aslında bıldırcın için atmaca yetiştirmek yerine balık için bi balıkçıl evcilleştirsem fena olmaz:))))))) mevcut fotografların boyutları cok yuksek ekleyemedım bı turlu. bundan sonrakı fotolar ıcın makınemı uygun boyuta ayarlarım artık.

kuzen kalan balıkları sağ salim akarsuya ulaştırdınmı? umarım ulaşmıştır.bu bizim balıktutma görüşümüze aykırı ve bizimgibilere uymaz sportmenliği kalmıyor kuzen.

mavrusgil
11.07.09, 17:57
kuzen kalan balıkları sağ salim akarsuya ulaştırdınmı? umarım ulaşmıştır.bu bizim balıktutma görüşümüze aykırı ve bizimgibilere uymaz sportmenliği kalmıyor kuzen.
kalan balıklar dereye kavustu ama ölmüşlerdir muhtemelen. diyorum ya seker fabr. atık suyunu verıyor. düşündüğün gibi bir manzara değil. suyun rengi birden değisiyor atık gelınce ve suyun yüzeyi ölü balıklarla doluyor. benım temız su cukurları sayesınde cok yasayanlar oldu emin ol. spotmenlik balıgın hayatını kurtarmıyor ımkanım vardı kurtarabıldıgımı kurtardım 1-2 degıl binlercesini... saygılar

Balıkcı Sms
11.07.09, 19:53
Hoşgeldin Kemal Hayırlı ve keyifli paylaşımlar:)

<<< Denizlerin Aşığı Balıkcı Metin >>>

Bu Mesajla Memleket plakasınıda yakaladık :D:):D

kelanj
13.07.09, 10:40
Hoşgeldiniz :)