PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Almanyadan tüm balikcilara selam olsun...

germiyanli
04.08.09, 15:16
Almanyadan tüm balikcilara selam olsun...
Arkadaslar, dün gece tesadüfen bu Siteyi buldum, ne kadar sevindim bilemezsiniz.

Ben 1970 Senesinden beri Almanyada yasiyorum, cocuklarim büyüdü ve ben artik Türkiyeme dönmek icin hazirliklara basladim.
Kislari Izmir/Buca da, yazlari ise Cesme/Germiyandaki yazligimizda gecirmeyi planliyoruz.
Cocuklugumdaki hayalimi kismet olursa bir, birbucuk sene sonra gerceklestirmek istiyorum.
Kücük bir motor alip, Ildiri sahillerinde, adaciklarin etrafinda dönerek balik tutmak ve aksamlari mangalimizi yakip keyfini cikarmak istiyorum kismetse...

Fakat daha Balik tutmasini bile bilmiyorum:(. Sizler beni oldugum gibi kabul ederseniz, burada cok sey ögrenecegimden eminim.:)

Almanyadan, Izmir ve cevresinde oturanlara özellikle Selam yolluyorum. Dün gece okudugum kadari ile bayagi Izmirli Arkadas var aramizda, hepiniz ile tanismak umudu ile.....

bülent elverdi
04.08.09, 15:52
Hoşgeldiniz:)
Bir de isim alabilir miyiz?:);)

Öztemiz
04.08.09, 15:55
Hoşgeldiniz :)

germiyanli
04.08.09, 15:56
Bir de isim alabilir miyiz?:);)

Kusura bakmayin, adim Oktay, 1962 Istanbul dogumluyum. Nereye ne yazilacagini daha cözemedim:(

Simdi oldu galiba:)

Faust
04.08.09, 15:57
Hoşgeldiniz Oktay Bey Keyifli Paylaşımlar :):)

turgutlu45
04.08.09, 16:35
Oktay abi aramiza hos geldiniz:)
Sanirim NRW eyaletinde Essen sehrine cok yakin oturuyorsunuz,bende Oberhausende oturuyorum bir gün beraber Izmir"e organizasyona katiliriz:)

burda balik avlanmaya gidiyormusun?:)

Aysel
04.08.09, 17:02
Hoşgeldiniz,hayallerinizin gerçekleşmesini gönlünüzce yaşamanızı dilerim..Balıkçılıkla ilgili tüm bilgileri forumdan bulacağınızdan emin olabilirsiniz..Keyifli paylaşımlar..:)

germiyanli
04.08.09, 17:14
Oktay abi aramiza hos geldiniz:)
Sanirim NRW eyaletinde Essen sehrine cok yakin oturuyorsunuz,bende Oberhausende oturuyorum bir gün beraber Izmir"e organizasyona katiliriz:)

burda balik avlanmaya gidiyormusun?:)

Hosbulduk,
evet Dortmund yakinlarindayim.Insallah beraber gideriz o dedigin organizasyona.
Almanyada daha hic balik avlamadim. Hollandaya giderdi rahmetli agbeyim, ama bana daha hic kismet olmadi.:(

turgutlu45
04.08.09, 17:22
Hosbulduk,
evet Dortmund yakinlarindayim.Insallah beraber gideriz o dedigin organizasyona.
Almanyada daha hic balik avlamadim. Hollandaya giderdi rahmetli agbeyim, ama bana daha hic kismet olmadi.:(

seni yanimda baliga götürdümmü organizasyonlari beklemezsin Oktay abi,bu hastalik bildigin gibi degil elini verdinmi kolun ardi sira sen istemeden gider zaten:D:D:D

insallah diyelim belki bir gün beraber avlaniriz,ben Hollandaya gitmiyorum genelde tatli suda avlaniyorum:)

kılıç
04.08.09, 18:20

Uğur Arpacı
04.08.09, 18:58
Aramıza hoşgeldiniz.:)

H.ZEYTİNDALI
04.08.09, 19:15
Hoş geldiniz.

CanDost
04.08.09, 20:27
Hoşgeldiniz Oktay abi :)

guccı
04.08.09, 21:28
hoş geldiniz keyifli paylaşımlar

germiyanli
04.08.09, 22:57
Beni böyle güzel karsiladiginiz icin, hepinize tesekkür ederim.

ünal
04.08.09, 23:41
Hosgeldiniz

germiyanli
05.08.09, 12:49
Hosbulduk Ünal kardesim....

Küçük Balıkçıl
05.08.09, 13:15
Aramıza hoşgeldin :D

alihsanercan
05.08.09, 13:17
oktay bey aramıza hoşgeldiniz

germiyanli
05.08.09, 15:36
Hosbulduk, degerli Arkadaslarim, Hosbulduk.

sazanavcısı
05.08.09, 15:59
aramıza hoş geldin :)

tolga yılar
05.08.09, 18:17
Keyifli paylaşımlar:)

Feridun35
05.08.09, 22:34
hoşgeldin dostum, inşallah kesin dönüş yapıp yerleştiğinde istediklerinin daha iyisine kavuşursun. zaten bütün yardımseverler burada :)

i.karaman
05.08.09, 22:43
Oktay bey aramıza hoşgeldiniz:)

Ferit35
05.08.09, 23:12
Hoş geldin aramıza Oktay abi. Eminim burada çok şey öğreneceksin. Hayellerini gerçekleştirmen dileğiyle.. ;)

germiyanli
06.08.09, 12:31
Hosbulduk Gönüldostlarim, hosbulduk.

Mesa
07.08.09, 14:11
hoşgeldiniz :)

kelanj
08.08.09, 20:14
Hoşgeldin abi :)

TANER R
09.08.09, 00:34
aramıza hoş geldiniz

TIGER
09.08.09, 00:52
Almanyadan tüm balikcilara selam olsun...
Arkadaslar, dün gece tesadüfen bu Siteyi buldum, ne kadar sevindim bilemezsiniz.

Ben 1970 Senesinden beri Almanyada yasiyorum, cocuklarim büyüdü ve ben artik Türkiyeme dönmek icin hazirliklara basladim.
Kislari Izmir/Buca da, yazlari ise Cesme/Germiyandaki yazligimizda gecirmeyi planliyoruz.
Cocuklugumdaki hayalimi kismet olursa bir, birbucuk sene sonra gerceklestirmek istiyorum.
Kücük bir motor alip, Ildiri sahillerinde, adaciklarin etrafinda dönerek balik tutmak ve aksamlari mangalimizi yakip keyfini cikarmak istiyorum kismetse...

Fakat daha Balik tutmasini bile bilmiyorum:(. Sizler beni oldugum gibi kabul ederseniz, burada cok sey ögrenecegimden eminim.:)

Almanyadan, Izmir ve cevresinde oturanlara özellikle Selam yolluyorum. Dün gece okudugum kadari ile bayagi Izmirli Arkadas var aramizda, hepiniz ile tanismak umudu ile.....
Oktay abi bekleriz. senle tanışmak çok isterim. rahmetli babamın adıda oktaydı. kendisi. almanyaya giden ilk jenerasyondanmış. babam çok anlatırdı oraları. ençokta Hans diye bir dostunu.lüdenscheıd tarafında kalmış. yada oraya yakın biryerde. 15 yılık iş mecerasından sonrada kesin dönüş yapmış.

guccı
09.08.09, 01:10
oktay bey hoş geldiniz keyif dolu
dostluk ve paylaşımlar dilerim

makrele
09.08.09, 16:07
oktay abi hosgeldin aramiza,bende almanyada bocholt sehrinde kaliyorum.kismetse hafta sonu hollandaya baliga cikacagiz,senide bekleriz.

turgutlu45
09.08.09, 16:12
oktay abi hosgeldin aramiza,bende almanyada bocholt sehrinde kaliyorum.kismetse hafta sonu hollandaya baliga cikacagiz,senide bekleriz.

Mustafa abi istersen sende kendine bir tanisma konusu ac arkadaslar hem hos geldin dileklerini iletir hemde tanismis oluruz:)
böyle uzaktan uzaga seyretmekle olmaz hafta sonu Hollanda av raporunuda bekliyoruz ona göre:D:D:D

germiyanli
09.08.09, 21:03
Oktay abi bekleriz. senle tanışmak çok isterim. rahmetli babamın adıda oktaydı. kendisi. almanyaya giden ilk jenerasyondanmış. babam çok anlatırdı oraları. ençokta Hans diye bir dostunu.lüdenscheıd tarafında kalmış. yada oraya yakın biryerde. 15 yılık iş mecerasından sonrada kesin dönüş yapmış.

Basinsagolsun ALLAH Rahmet eylesin,benimde Rahmetli Babam ilk gelenlerden idi. Iki sene sonra dönecektik, ama o, o ne aciki tabutla döndü memlekete...Biz hala 1970den beri buralardayiz. Ama artik yeter ve kararimiz kesin:D

Insallah bir gün kismet olur tanisiriz, esim ve ben hepiniz ile tanismak icin sabirsizlaniyoruz.

germiyanli
09.08.09, 22:26

Hosbulduk, su an issizim ve pek vaktim yok:D:D:D Calisirken daha cok vaktim oluyordu yaw:rolleyes:
Davetin icin cok sagol,vaktim oldugu bir zaman gene haberlesiriz.:)

Yaban Avcisi
27.08.09, 04:19
Oktay abim biraz gec oldu ama hosgeldin keyifli ve güzel paylasimlar.

Selamlar,saygilar.