6 Metre ve üzeri içten Motorlu Fiber tekne arıyorum. - Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu
Amatör Balıkçının Açılış Sayfası "Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu" na Hoşgeldiniz.. Forumun Tüm Özelliklerinden Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz..
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Geri git   Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu > ** BALIK DOSTLARI ÇARŞI ** > Alıyorum

6 Metre ve üzeri içten Motorlu Fiber tekne arıyorum.

Alıyorum

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
15
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
832

Seçenekler
25.01.12, 20:06   #1
Beyefendim

Dostumuz

Beyefendim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
3

Sevgili Dostlar,
Geçen sene Amatör Denizci belgemi aldım ve bu senede ilk Teknemi almak istiyorum.
Sorunsuz, Bütün bakımları yapılmış ve mümkün olduğunca bol ekstraları olan bir Tekne arıyorum.
Aradığım Teknenin özellikleri (olmazsa olmazları),
Boy: En az 6 metre ve üzeri
Gövde: Fiber ve Kamaralı
Motor: Mazotlu, içten takma, 15 PS. ve üzeri (Çin malları hariç, Çin malı Motoru olanlarla kesinlikle ilgilenmiyorum.)
Mazot Tankı, Temiz su Tankı oldukça büyük olanlar tercihimdir.
Mümkün’se bana sonradan hiç masraf gerektirmeyen bir Tekne arıyorum.
Bulursam Römorkuyla beraber alacağım, bulamazsam Satılık Römorku olanlardan teklif bekliyorum.
Benim aklıma gelmeyen ve önemli olan bilgilendirmelere şimdiden teşekkür ederim.
Özellikle farkına vardığım kadarı ile Tekne üstadı Fil Faik rumuzlu Faikbeyin yardımlarını bekliyorum.

Teknesine göre en son 15.000 TL. verebilirim.

Sıtkı Tekin

1961
Uşak/İzmir

http://ussak.eu/deniz
Beyefendim isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
Reklam Alanı
25.01.12, 21:14   #2
durankaptan

Dostumuz

durankaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
0

selam

kaç paraya kadar arıyorsunuz?
Çünkü tekne olayı çok geniş bir yelpaze
onagöre özel mesaj yolu ile yardımcı olabilirim .

DURAN ARIKAN+++
1967
BUCA AKINCILAR - İZMİR

duranarikan@hotmail.com

Konu Uğur Arpacı tarafından (25.01.12 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Forum kuralları gereği Telefon numaraları özelden paylaşılır.
durankaptan isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
25.01.12, 22:49   #3
filfaik

Yönetim

filfaik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
63

Sevgili Sıtkı

Elbette yardımcı oluruz merak etme.Yalnız şuna hazırlıklı ol sorunsuz bi tekne olmaz.Giderilebilir az sorunlu olanlar olabilir.

Ben yeni bi tane yaptırdım.6.90 kamaralı.İçine 27 hp kubota( Japon) motor koydum.6 mil sürat yapıyor.Yakıt desen kokluyor oldukça verimli.
Yaşadığım olumsuzluklar;

Mekanık aksam şaft ,laynı motor oturtma dümen hepsi sınıfta kaldı hepsini yeniden elden geçirip düzelttim.
Teknenin camlarından,tavan lambalarından,açılır pencerelerden,hatch ten su giriyor.

Aslında hiç olmaması gereken hatalar.Ama işin ehli yapmayınca bir sürü dikkatsizlik ve umursamazlık yüzünden oluyor.

Fiyat olarakta tekne kdv ötv dahil 18000 tl artı motor, dümen, şaft 12000 tl verdim toplamda 30000 e mal oldu.

Fiyatı yeni tekne fiyatını öğrenmen için verdim,

Aslında şu önümüzdeki 2 ay tam tekne alınacak zaman.Sen bütçeni belirle senin için uygun tekne bakmaya başlayalım.
Şimdiden hayırlı olsun

Faik
1952
Bodrum
A Rh +
filfaik isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
25.01.12, 23:40   #4
Beyefendim

Dostumuz

Konu Sayısı
3

Bilgilendirme için Teşekkürler Faik abi,
izmir'de Rota'daki bir arkadaşım Rota Fisher 660'ı 27 PS Yanmar Motorla sıfır 30.000 TL. ye verebileceğini söylemişti, ama maalesef evdeki hesap çarşıya uymadı.
Elde kalan son 15.000 TL.
yani büyük adım atamayacağım, inşaAllah 10.000 TL. - 15.000 TL. arası uygun bir şey bulabiliriz.

Sıtkı Tekin

1961
Uşak/İzmir

Beyefendim isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
03.02.12, 12:47   #5
filfaik

Yönetim

filfaik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
63

Sevgili Sıtkı

Telefon nonu özel mesaj atarsan bir iki tekne var ilgini çekebilir

Faik
1952
Bodrum
A Rh +
filfaik isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
04.02.12, 01:16   #6
Kulek Reis

Yönetim

Kulek Reis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
150

Sıtkı sahibinden com veya tekne com da yüzlerce tekne var hemde çok hesaplı baktınmı?

H.Hüseyin Külek
1946-İstanbul-Ataköy-(A rh-)
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler

Kulek Reis isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
04.02.12, 11:52   #7
Beyefendim

Dostumuz

Konu Sayısı
3

Teşekkürler H. Hüseyin Abi,
uzun süredir bakıyordum ama iki gündür Faik Abininde yardımı ile uygun bir tane bulduk galiba.
genede ilginden dolayı Teşekkür ederim.

Sıtkı Tekin

1961
Uşak/İzmir

04.02.12, 21:17   #8
KEKEME

Kıdemli Dostumuz

KEKEME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
137

Saglam oturaklı karinalı ve omurgalı.yüksek kapasiteli dizel makina.7-10 mtre arası.bir miktar masraf ile kamara yaptırıp ailenle bile kalabirsiniz.yeni foça yol üzeri ve gemi sökümde tahliye sandalları satılıyor.En yenisini seçip alabilirsin.Tabanına çimento döküp yelken diregi taktırabilirsin.zevk sizin.yanlız römorka gelmez.

Ömer

1955

İzmir.ksk.
KEKEME isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla
05.02.12, 11:20   #9
Beyefendim

Dostumuz

Konu Sayısı
3

Bilgilendirme için Teşekkürler Ömer Bey,
Sağlık problemlerimden dolayı kendim bakım tamir yapamam,
Malumunuzdurki kendi işini kendin yapamazsan işin zor.
Onun için bakımsız ve sorunsuz bir Tekne arıyorum.

Sıtkı Tekin

1961
Uşak/İzmir

05.02.12, 13:22   #10
KEKEME

Kıdemli Dostumuz

KEKEME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Sayısı
137
tekne bakımı ve yaşam.

arkadaşım.tekne ile ugraş okadar zevklidir ki tadmak lazım.ama bu ilgi bazen kabusa bile dönüşür.elden çıkarmak için gayret bile eder insan.
tekne demek gayret demektir.özveri demektir.ilgi ve bakım demektir.tekneye bakım hergün lazım.bıraktınmı tekne yıpranır.hele bu tekne büyük olursa.büyük teknenin bakımıda büyük olur.saglık sorunlarınız varsa geçmiş olsun diyorum.ama o şartlarda tekneden vazgeçin.inanınki bir müddet sonra yükü manen agır gelecektir.otomobilin 3-5 katı fazla ilgi ister tekne.o dedigim teknelerin 10 numara olanları da var.yani boyası bakımı motoru falan yapılmış.ama yinede bakım ve ilgi şart.herşey gönlünüzce olsun.tekrar geçmiş olsun.

Ömer

1955

İzmir.ksk.
KEKEME isimli Üye şuanda  online konumundadır Balıkdostları Facebook Sayfası Alıntı ile Cevapla